Min datter den nye Bill Gates ??

Prinsessen i huset har fått øynene opp for datamaskinen, så nå må mor og far pent vente i andre rekke. Det begynte med at vi byttet inn en DVD vi fikk til jul i PC-spillet til "Jul i Svingen". Hadde ingen store forhåpninger om at hun skulle fatte så stor interesse for det ennå, men der tok jeg feil !

108977-344

Alle delene av spillet er blitt sjekket ut, men en av favorittene er å fargelegge de ulike karakterene fra serien med de underligste farger. Her har Morten Mygg fått oransj fjes, lilla jakke, røde bukser og turkise votter. Lekkert ikke sant ?

108977-343

Ellers er det å kle på Linus, Akaya, Nure og Åsa så de kan gå julebukk hos Victoria også veldig morsomt. Utrolig hvor fort hun klarte dette med å bruke musen til å få kledd på dem både kostymer og hatter - jeg er mektig imponert. Det er også en del i spillet hvor du kan legge puslespill med flere av tegningene fra serien, og det er også veldig populært. Hun har alltid vært en racer på å legge puslespill, så dette "catchet" hun med en gang. Skal bli en kamp fremover forstår jeg å få "blogget" i fred. Nå er det bare å stille seg bakerst i PC-køen.

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits