Jul i Svingen - åååå jeg gleder meg sånn ;o)

108977-268

Som sikkert noen har fått med seg er både mor og datter i dette huset store fan av barne TV serien "Linus i Svingen" som har gått på NRK. I år skal Linus og alle vennene hans følge oss gjennom hele adventstiden med nye avsnitt hver dag fra første til tjuefjerde desember. Ååååå som jeg gleder meg ! Har med spenning sett på de små klippene som er vist på NRK de siste dagene, og jeg gleder meg bare enda mer. Skal benke meg foran TVen på fredag for å få med første episode av "Jul i Svingen" - håper dere også gjør det samme. Jeg garanterer en hyggelig førjulsstund.

Vi har allerede vært inne på nettsidene til NRK og "tyvtittet" litt og det ser veldig bra ut.

4 kommentarer

Hulda

28.11.2006 kl.23:14

Jeg har også fulgt med på alle episodene av "Linus i svingen", og musikken av Odd Nordstoga er jo bare super også! I tillegg til at det er gode skuespillere. Jeg gleder meg til fredag, jeg også. :) Tror den tv2 skal ha også kan bli bra. Takk for kortet jeg fikk lagre. Veldig fint! Snill kollega du har. :o) Kjempefint det smykket du har laget. Veldig kreativt! Jeg likte også det sengeteppet fra kid. Har putetrekkene derfra. Jeg får et annet teppe til jul, men det er også med små blomster, og går i rosatoner. Nydelig! Faktisk den eneste julegaven jeg vet om. :o)

elin1976

29.11.2006 kl.03:33

Linus i svingen blir kjempe gøy. Vi skal se både denne og jul i vall hall. Endelig nærmer det seg første desember:o)

Sarah

29.11.2006 kl.09:20

nå ja med hensyn til tv-serien er jeg ikke lige med. Men det lyder som om at den er vældig underholdende.Kortet var rigtig fint... Pænt af din kollega at tænke på dig.Kalendergaverne ser flotte ud. Det kan være et mad at pakke så mange gaver ind. Men det bringer lykke at få kalendergaver...Hav en god dag

Metteflette

29.11.2006 kl.11:55

Jeg gleder meg også villt!!! Vi har vært innom NRK og smugtittet mange ganger allerede! Hipp hurra for Linus i svingen!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits