Prosjekt "Julekalender" - del 1

108977-145

Så var det til pers med "prosjekt julekalender". Har utsatt det hele så lenge nå at i kveld måtte jeg bare. Så var det først "valgets kval" - hvilke stoffer skal jeg bruke tro ?

108977-143

Valget falt omsider på disse, og skjærebrett og kutter ble hentet frem. Måtte nesten børste støv at dem for de har ligget i skapet veeeeeldig leng......!

108977-144

Og noe slikt blir resultatet etter litt "stoffstokking" frem og tilbake. Veldig kjekt i grunnen med slikt digitalt kamera, for når jeg har lagt lappene sammen og ikke husker rekkefølgen så kan jeg bare hente frem dette bildet og "vips" sånn var det !

Symaskinen er neste stopp - vi får se hva morgendagen bringer. Har litt naturfarget lin som jeg tenkte bruke som bakside, samt at jeg nok skal ha ganske mye platevatt inni slik at den blir litt "stiv". Skal sy på gullringer på 24 av lappene (åtte blir uten), og henge pakker fra disse med bånd. Alternativ er å sy på noen artige knapper som jeg kan "sno" pakkesnora rundt når jeg skal henge den opp - vi får se, vi får se. Meningen er at jeg skal sette nummer på pakkene når disse henges opp, ikke sy dem på kalenderen.

For å gjøre kalenderen litt personlig skal jeg prøve å få tak i noen som kan sy min datters navn og bokstavene JULEKALENDER med rød tråd på en bit lin som jeg kunne ha satt fast på toppen. Finner jeg ingen som kan sy, kan kanskje rød filt bli løsningen. "Time will show".

Nå takker jeg for i kveld, og ønsker alle en god natt.

3 kommentarer

kreoline

24.10.2006 kl.23:23

Det blir nok kjempefint, fine stoffer du har valgt ut. Blir spennende se den ferdig.

cia

25.10.2006 kl.17:40

vad spnnande det ska bli att se resultatet

Line

25.10.2006 kl.19:40

Kjempe koselige stoffer! Jeg gleder meg til se julekalenderen ferdig :o)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits