Små barnehender i ivrig arbeid....

108977-241

Her i huset har min datter funnet ut at i år skal hun lage julepresanger til alle kjente og kjære (inkludret bestevenninnen i barnehagen...:o)) og da er det jo bare å komme i gang. I dag har vi malt små gipsfigurer som vi støpte i går. Disse skal bli kjøleskapsmagneter som mormor, farmor og ALLE vi kjenner skal få. Det er ikke måte på hvor mange vi skal gi bort i følge datteren - minst hundre....!! Puh, jeg blir helt svett jeg.

108977-240

Fine ikke sant ? Her er hjerte, pusekatt, flymaskin, spøkelse og et flott grønt hus. Og på bildet over ser dere en grønn blomst i produksjon. De skal få en omgang med klar spraylakk før hun selv skal pakke dem inn. Vi har fyllt formene med ny gips i dag,så i morgen fortsetter vi med "storproduksjonen".......;o) 

2 kommentarer

Hegemor

21.11.2006 kl.22:37

Går det kanskje an å ønske seg en liten blomst til å ha på kjøleskapet? Hvis dere tar bestillinger altså? Hils Vildemor fra meg og si at hun er kjempeflink!

Karna

22.11.2006 kl.08:03

Lykke til med storproduksjonen, er jo koselig at hun tenker på alle da! Jeg ELSKER å få gaver som tantebarna har laget, blir helt rørt!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits