Flere prosjekter på gang - Several projects in the making

Har det virkelig travelt på jobben om dagen - jeg jobber i reisebyrå og det virker som om ALLE vil reise på ferie SAMTIDIG. Puh -  i går måtte jeg jobbe overtid til kl. åtte for å få en del av sakene mine unna. Så det blir ikke tid til så mye blogging, men jeg lover å komme sterkere tilbake når jeg har sendt alle på ferie !!

I am really busy at work these days - I work in a travel agency and it seem like EVERYBODY is going on vacation at the SAME time. Last night I even had to work overtime untill eight in the evening to get some of the cases out of the way. With the workload I am having these days I do not have much spare time for blogging.

108977-495

Men, jeg har jo tid til noen små prosjekter i helgene. Dette er en av to veggstaker jeg kjøpte på Fretex i forrige uke for en billig penge og de skal få en liten "makeover".  De er av plastikk og kjempe lette, men jeg synes det var så kule at jeg kjøpte begge to.

But I still have the weekends to create and make over stuff. This is a photo of my latest flea find - a candleholder to hang on the wall. I have two of these and they are actually made of plastic, but I do not like the gold color so my plan is to change it.

108977-496

Og så langt har jeg kommet med "makeovern". De skal altså bli svarte og jeg bruker vanlig spraymaling til dette. Synes de blir kjempe kule.
And this is how far I have gotten on the "makover" changing the color to black. I love the way they are going to look.

108977-497

108977-498

Hvis noen der ute kunne tenke seg å kjøpe dem når de er ferdig malt så er det bare å gi beskjed. Dere kan bruke følgende e-mail sannasverden@yahoo.no. Lover å legge ut bilde av dem så fort jeg har fått malt ferdig og fått "prøvehengt" dem på veggen. Jeg har et par andre prosjekter på gang også, men jeg må forberede litt mer før jeg avslører hva det er. Følg med ;o)

If anyone out there would like to buy these when they are done - just let me know. You can contact me on the following e-mail sannasverden@yahoo.no. I promise to post a new photo of them as soon as I am done painting. I have two other projects in the making also but I need some more time to prepare before I can reveal what they are. Keep watching ;o)

7 kommentarer

lillemy30

20.02.2007 kl.21:02

kjempe flotte lysestaker!!! ha en fin kveld videre!

Karna

20.02.2007 kl.22:20

Så flotte de blir, og helt sort er jo råstilig da! Du kan godt sende meg på ferie også visst du vil...!

Ingrid

21.02.2007 kl.11:37

Jeg kunne godt tenkt meg de der i hvitt! Maler du dem om for meg eller! Hehehe

Mia

21.02.2007 kl.13:51

Så stilige de blir i sort! Fantastisk hva litt maling kan gjøre...

Sarah

21.02.2007 kl.14:09

Flotte lysestager. Det er i orden at der ikke er tid til blogging når du er så flink at sende folk på ferie:O) Fin gave fra din hemmelige ven.

Tonje

21.02.2007 kl.22:01

Så pene og for en stor forskjell det er med litt maling=) Ha en flott kveld

AnKa

21.02.2007 kl.22:41

Det er utrolig hva litt maling kan gjøre med forkjellige ting, lysestakene ble lekre:-)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits