Min dårlige samvittighet !

Har et rom i leiligheten vår hvor det til en hver tid ser ut som om "lynet har slått ned". Det blir bare sånn selv om vi forsøker å holde det ryddig. Akkurat nå ser sofaen i rommet slik ut

108977-310

For et trent "julegaveøye" ser dere sikkert at det er her alle gavene har havnet på veien til å bli sirlig pakket inn. Tror jeg har sånn noen lunde koll på hva som finnes i de ulike posene, men jeg begynner å tvile. Må absolutt få satt i gang med å pakke alle tingene og få satt lapp på dem. Tror ikke jeg kan vente til lille juleaften allikvel........

108977-311

Men noen nye gavelapper har jeg rukket å lage i dag. I tillegg ble det en omgang med enda flere biscotti. Denne gang med mandler, valnøtter, kanel og kardemomme. Luktet jul i hele huset - mmmmmm !

108977-312

Mangler noen sløyfer øverst på disse, men jeg må i butikken i morgen og kjøpe noe nytt bånd for nå er det snart tomt. Har brukt gullglitter rundt kantene på bildet og vil gjerne ha gullbånd til sløyfa - og det hadde jeg så klart ikke. Men fine ble de lell !

I morgen skal jeg besøke en veldig god venninne et stykke unna. Vi skal spise lunsj sammen og bare kose oss. Har akkurat pakket inn bursdags- og julepresangen hennes så nå er alt klart for avgang. Hun hadde nemlig bursdag i slutten av November, og jeg rakk aldri å sende henne presangen da. Så da får hun heller begge to i morgen, og lov til å åpne den ene ;o) Ha en fortsatt fin kveld alle sammen.

2 kommentarer

Hulda

18.12.2006 kl.23:32

Så nydelige merkelapper du har laget. :)

Saga

20.12.2006 kl.00:02

De lappene er bare helt nydelige!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits