Jeg har vært på marked i Årjäng i Sverige

I går var jeg på gatemarked i Årjäng i Sverige, og det var litt av et skue. Jeg og to venniner hadde planlagt en handletur til Sverige da en av dem kom opp med ideen om at vi skulle reise på dette markedet. Visstnok en "happening" langs riksgrensen, og ALLE i indre Østfold pleier å reise dit. Jeg er ikke fra indre Østfold, men tenkte JA hvorfor ikke - det kunne jo være morsomt.

Og vi ble ikke skuffet. Det var boder så langt øye kunne se og de tilbød alt mellom himmel og jord. Det var kokosboller, sokker, lamper, klær, tresko, blomster, godteri, kurver, klistemerker, vesker, spekepølse, kjøkkenartikler, smykker, grønnsaker, hatter, luer, kremer, lopper osv, osv. Det ville ingen ende ta. Vi hadde ikke så god tid så jeg tror ikke vi så mer enn halvparten av alle bodene. Det var veldig mye "ræl", men gud så morsomt !

Selv kom jeg hjem med to små plastbrett i sort og hvitt (15,- kr for hver), to notatbøker (20,- og 10 kr.), innpakkningspapir i turkis (18 kr), papirsnøre i brunt (10 kr), muffinsformer (12 kr), et lite sølvfat (15 kr) og en pose med kjempe søte polkagriser formet som "krøller" (15 kr). De var så søte at jeg bare måtte ha dem - skal se om jeg får tatt et bilde og lagt dem ut straks.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits