Hva liker jeg ?

Fant denne listen på bloggen til Katarina (http://katarinas.sprayblogg.no/m_102006.html) hvor hun har skrevet litt om hva hun liker. Jeg synes det var en så god ide at jeg har stjålet listen hennes. Så her er mine svar:

1.Nevn tre interesser du har
Matlagning, interiør (inkl.lopper) og håndarbeid av ymse slag (sying, kort- og smykkelaging). Må få nevne fotografering også - vet det er fire ting, men jeg bare måtte.

2. Nevn farger du liker
Alle farger i hele regnbuen. Synes alle farger er vakre, har ingen favoritt.
 
3.Gull eller Sølv?
Sølv om jeg absolutt må velge.

4.Te eller Kaffe?
Te - har aldri drukket en kopp kaffe i hele mitt liv. Og det begynner å bli noen år faktisk :o)

5. Hvilken stil liker du?
Liker shabby chic stilen jeg også, men har LANGT igjen før jeg har det slik hjemme. Er også veldig svak for New England stilen.

6. Samler du på noe?
Samle ikke på noe spesielt bortsett fra kokebøker kanskje. Kan lese kokebøker på sengen jeg faktisk. Ellers så er det kanskje lysestaker hos meg også. Samlingen er blitt ganske stor etter hvert. Og den øker for hvert loppemarked jeg er på...........

7.Hvilken farger er det hjemme hos deg?
Kaffe Lattè på nesten alle veggene. Bjørk og hvitt - skandinavisk look. Byttet ut alle furumøblene mine i sommer med noe litt nyere fra IKEA - Magiker heter serien.

8. Hvilken duft liker du?
Fresia og roser. Er den litt "blomstrete" typen når det gjelder dufter. På parfymefronten er Ralph Lauren min aller største favoritt.

n kommentar

Hulda

17.10.2006 kl.00:33

S nydelig det gamle bildet du fant p loppemarkedet var! Skjnt!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits