Nye innkjøp ;o)

108977-212

Var som snarest innom JYSK her for et par dager siden og der fant jeg disse to kjekke eskene i hvitt til å ha litt av hvert i. Begge for seksti kroner. Trengte ny brødkurv til frokostbordet og tenkte en av disse kunne passe. Den største om man er mange til bords, og den lille om man bare er to ! Ellers så ser jeg dem for meg til jul med røde epler, nøtter og klementiner i.

108977-213

Jeg hadde en gang limegrønne kjøkkenvegger, og jeg synes fremdeles den fargen er så fin. I hvertfall sammen med rosa, gult oransje og turkis. Nesten til å spise opp dette her !

108977-211

Rakk også innom Plantasjen på min vei hjem her om dagen, og derfra kommer disse tingene. Tre nye kakebokser med vakkert englemotiv. Og en artig julerød lykt til kubbelys. Disse lyktene var på tilbud og jeg kjøpte to små som denne, og to store. Skal ha de til julegaver, men hvem som skal få dem er en hemmelighet. Fant også litt "pjus" til min hemmelige gavevenn på Plantasjen, så nå er det bare å pakke inn "godsakene" og sende de avgårde. Gud som jeg gleder meg til å se alle de fine gavene alle kommer til å sende denne gangen også.

2 kommentarer

kreoline

15.11.2006 kl.23:30

Kjempekoselige de eskene, kan nok brukes til så mangt. Søt rød lykt, passer godt til jul, så var det de skjønne kakeboksene, herlig motiv. Nå må du bake 7 sorter til jul, det blir travelt det. Håper du er kommet deg etter bursdagsfeiring.

Sarah

16.11.2006 kl.10:45

Fine kasser. Tænkte om de mon også havde dem i JYSK i Danmark. Jeg må ned og se i butikken.

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits