hits

Min nye "dille".......

Jeg har fått en ny "dille" jeg bare må fortelle dere om - nemlig POCKETLETTERS !! Noen andre som er bitt av samme basillen ?
Før jeg forklarer mer så må jeg sette inn et bilde av et pocket letter jeg har laget nylig;Dette er altså et "pocketletter" eller "lommebrev" om man skal oversette til norsk. Det er et brev man sender til en annen person laget av et slikt "lommeark" man egentlig bruker til å oppevare fotballkort og andre samlekort i. Så fyller man lommene i dette "arket" med akkurat hva man vil, den eneste "regelen" er at det skal inneholde et lite brev hvor man skrive litt om seg selv så mottaker blir litt kjent med deg. Resten av lommene kan inneholde hva som helst, men ofte legger man med noen småsaker som mottaker kan bruke i sin hobby. Det kan være litt blonde eller bånd, noen klistremerker, noen tags, litt "bling" eller annet man synes er hyggelig å inkludere,


Her ser dere jeg har lagt med litt blonde i hvitt og rosa, enkelt bare surret rundt en liten tag. Jeg har også laget noen små hjerter av bølgepapp som jeg har malt med litt rosa maling og limt noen små die-cuts på. I siste lomme har jeg lagt ved noen løse tags.


I denne raden har jeg med noen søte knapper, en liten "shaker" med bitte små knapper og paljetter i matchende farger. Og i siste lomme en vakker bit med blonde og noen flere die-cuts.


Her i øverste rad finner man til venstre en liten hjememlaget konvolutt med brev til mottaker i, her pyntet med en liten TILDA die-cut. I midten har jeg puttet et par små heklede dollies som jeg har funnet på et loppemarked. Lommen er pyntet ekstra med en "lollipop-blomst" som jeg har laget selv av litt restepapir og en knapp. I siste lomme noen vakre, glitrende sommerfugler og et die-cut hjerte.

Som dere ser det skal ikke så mye til før man er klar til å sende et litt "lommebrev" til en ny venn. Hvordan finner man så disse venene ? Jeg har funnet mange inne på en side på Facebook som heter "Pocket Letter Pals", eller så har jeg meldt meg inn i nettsamfunnet som også heter "Pocket Letter Pals" som dere finner ved å klikke her.
På denne siste siden så kan man søke blandt de andre medlemmene og sende en melding til de man vil og spørre om dere skal bytte "lommebrev". Her inne arrangeres det også flere "swaps" som man kan melde seg på og hvor man får tildelt en partner man skal bytte med. Disse "byttingene" har som regel et tema så man kan velge et man liker før man melder seg på. Jeg har deltatt på tre stykk den siste tiden og jeg har fått en venn i USA, en i Sverige og en i Brasil ! Hvor kult er ikke det ?

Her er noen andre "lommebrev" jeg har kreert siden jeg fant ut om dette;Det jeg kanskje liker aller best med dette er at man får gjøre akkurat så mye, eller så lite man vil. Samtidig så er det en super måte å få brukt opp noe av alt restepapirert man har liggende , sammen med sånne små ting man ikke helt vet hva man skal bruke til. Jeg kjenner vel ingen scrapper som ikke har en boks eller to stående med ting man har kjøpt, men som man aldri helt får brukt. Nå har man sjansen til å gi dette til en venn så de kan nyte godt av det du ikke trenger.
Lommene som benyttes har jeg kjøpt på BR-Leker. En pakke med ti ark koster tretti kroner. Det som kan bli kostbart med denne hobbyen er portoen om man skal sende brevene utenlands. Om du forsøker - så lykke til. Dette er avhengighetsskapende  - så er du advart !


2 kommentarer

21.05.2017 kl.09:13

kretivitet og inspirasjon ja det liker jeg ,koselig å se.

Ha en strålende dag og ta fjerne en titt på min blogg :)

Sissel

Baketerapi

06.06.2017 kl.22:40

Så mye fint ! :-)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

50, Horten

Kategorier

Arkiv