Julekalendere i revy fra 2006 til 2014....

Jeg vet at adventstiden snart er over, men hadde det morsomt her om dagen med å finne tilbake til bilder av pakkekalenderene prinsessen i huset har fått fra det hele startet i 2006 frem til årets versjon. Det er liksom et "krav" at den tradisjonene skal vi IKKE slutte med selv om hun neste år begynner på ungdomsskolen !

Så her kommer et lite bilderush med hvordan kalenderene har sett ut fra den aller første i 2006 frem til i dag;

2006Veeeelfig dårlig bilde siden kamera man brukte den gangen ikke var av beste kvalitet, men høyt henger de !!
Sirlig pakket inn i gråpapir og med røde bånd ;)

2007Fortsatt like dårlig kamera og vi fortsetter med gråpapir og røde bånd....

2008
Kalenderen henger fortsatt på samme sted ved verandadøren på kjøkkenet. Nok en gang i gråpapir, men her er det supelert med noen poser i hvitt og rødt for litt variasjon !

2009Mer rødt og hvitt, men man må også ha med litt gråpapir så klart ! Synes dette året var en av de fineste faktisk. Kalenderen henges fortsatt opp på samme sted.

2010Da har det skjedd noe og vi er tilbake til kun gråpapir, og denne gangen meget "nøytral" i fargene beige, hvitt og brunt ! Kanskje det året jeg var minst fornøyd - hadde jeg hastverk mon tro ??

2011Dette året husker jeg at jeg gjorde meg skikkelig flid med nummerlappene. De ble laget for hånd og limt på gråpapirpakker og poser sammen med nostalgiske vinterbilder av små barn og masse snøkrystaller ! Ganske fornøyd med denne også.....

2012Ny plass for kalenderen, denne gangen på en metallplate med numrene 1-24 kjøpt på KID. Dette året er røde bånd og noen hvite og røde pakker på plass igjen - hurra !
Bildekvaliteten er også kommet seg betraktelig......

2013Oi  BARE rødt og hvitt så langt øyet kan se. Metallkalenderen fra KID holdt koken også dette året, men om jeg ikke husker feil fallt en av krokene som holder pakkene av - så den ble lagt vekk etter dette. Har noen et sveiseapparat tilgjengelig så trenger jeg hjelp for å si det sånn..... Dette årets kalender er også en av mine favoritter... Liker hvitt og rødt jeg ;o)

2014Så var vi fremme ved årets utgave. Verdens dårligste bilde da det er tatt sent på kvelden den 30. november med dårlig lys, men man ser nå i alle fall at den er rød og hvit ! Nytt av året er også ny "bakgrunn" denne gangen i hvitt stoff med røde tall og ringer til å henge pakkene i.
Tror dette kanskje blir siste året vi har en slik "full" pakkekalender her i huset. Kanskje man skulle begynne med kun "helgepakker", eller en "lappekalender" ?? Eller hva med fire "poser" med litt av hvert av innhold som leveres ut hver søndag i advent ? Mulighetene er mange så får vi vel fasit neste desember. Den som lever får se!
Uansett morsomt å se at man faktisk har laget hele ni kalendere som har blitt motatt med stor glede !
FORTSATT GOD FØRJULSTID ALLE SAMMEN !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits