En liten "bryllupskoffert" sånn midt på sommeren.......

Jeg fikk i oppdrag av en bekjent å lage noe morsomt til et brudepar som kun ønsket seg penger til en eksotisk reise. Jeg fikk frie tøyler og tenkte at jeg må man være litt kreativ og "anderledes" og resultatet ble denne "bryllupskofferten";En "ekte" koffert laget av mønsterark som kan åpnes. Den holdes lukket med to "remmer" som har borrelås i enden slik at den holder seg lukket.
Den har håndtak med "sømmer" og kan derfor bæres rundt om man ønsker deg. Målene er 20 x 14 x 6 cm.
Malen jeg brukte til denne kofferten kjøpte jeg på nettet på denne siden - http://thecuttingcafe.typepad.com/the_cutting_cafe/2013/03/suitcase-box-template-cutting-file.html
Kostet meg tre og en halv dollar - ca 20 kroner og da kan jeg bruke den så mange ganger jeg vil. Jeg gar en PayPal konto som jeg betaler med så da er alt helt trygt også. Filen med malen komme på mailen din i løpet av noen minutter så snart bestillingen er betalt. Filen som kommer er beregnet på amerikanske papirmål, så jeg måtte justere den noe for at den skulle passe til norske mål, men det finner man ut etter hvert. Dessuten har damen som laget denne malen en flott YouTube tutorial på hvordan den skal settes sammen her - http://www.youtube.com/watch?v=QZ4zPKXRZcA. Den går over tre videoer, men den er veldig informative så de er verdt å se.Alle hjørner har fått forsterkninger som er festet med brads, så den skal tåle en trøkk !Når man åpner kofferten finner man pass og boardingkort som man så klart trenger for å reise på tur. Disse har jeg laget fritt etter ting jeg har funnet på nettet. Passene har jeg designet i tegneprogrammet mitt på dataen (Microsoft Photodraw).

Passene er utstedt av "landet" State of Paradise - where honeymoons come true !Og innsiden av passene viser jo at eierene har vært ute å reist en god del tidligere ;o) Denne siden fant jeg vet å Google "passport page" på nettet. Utrolig hva man kan finne !Ser jo unektelig ganske ekte ut dette her eller hva synes dere.... ?? Jeg synes de ble utrolig kule.Boardingkort må man jo også ha for å kunne reise på bryllupsreise og man reise jo ikke med noe annet enn "Air Paradise International".På innsiden finner man boardingkortet.Utstedt til Herr og fru Nygift og turen går fra Sverige til Paradis (dette paret bor nemlig i Sverige) på første klasse så klart !
Disse boardingkortene ble laget på denne siden som jeg fant etter noe søken på nettet - http://omatic.musicairport.com/


Det tok noen timer å laget denne kofferten, men jeg synes det var så morsomt at det gjorde ikke noe. Jeg synes resultatet ble bra og jeg tror oppdragsgiveren også synes den var fin når jeg leverte den.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits