Et lite gutte-konfirmasjons-kort.....

Har på oppfrag fra en god kollega laget et konfirmasjonskort til sønnen hennes. Det er ikke så ofte jeg lager guttekort, men synes i grunnen dette ble ok.

Fargene jeg har brukt er brunt, hvitt og blått er bestemt ut fra et mønsterark jeg har hatt liggende nettopp med tanke på et slikt oppdrag. Arket er fra "Papirdesign" og er noen år gammelt tror jeg, og det heter "Livets vei". Skulle veldig gjerne hatt flere av dette arket da jeg synes det er så flott. Har forsøkt å se om butikkene her i nærhetene kunne ha igjen noen, men enda har jeg ikke lyktes i å få tak i noen.

Bildet som er brukt er så klart av den kjekke konfirmanten og dette har jeg skrevet ut i sort/hvitt selv. Ellers har jeg brukt en tag, litt hampetråd, noen stjerneknapper, ligg bølgepapp og en tekst jeg har laget selv på PC slik at den skal se ut som en "chalkboard" - altså en kritttavle. Synes dette ble kanskje så kult da jeg fikk skrevet det ut og brukt litt kritt på det for å få det til å se ut som det er en ekte tavle. Denne "chalkboard" teknikken er jo så populær om dagen. så dette er min "jukse-versjon".
Ellers er fronten på kortet holdt ganske nøytral - kun "glæmet" opp med litt stickles for å få stjernene til å "skinne" litt.Innsiden er også holdt ganske så enkel. Dette er et kort laget med en "pengesprekk" i midten hvor papirpenger kan stikkes ned. Dere ser jeg har stukke inn en hvit lapp der pengene skal inn. Dette kortet er en av mine favoritter å lage når det er snakk om kort som skal ha plass til en pengegave.
Tekstene inne i kortet er skrevet ut på PC og limt inn. Alle kanter ser svertet med Distress Ink i fargen "walnut stain". Har hentet inn igjen mønsterarket på innsiden ved å lage noen "bannere" som bakgrunn for teksten. På venstre side i det hvite feltet er det plass til å skrive hvem gaven er fra.
Jeg skal lage enda et slikt kort om litt, men den gangen til en jente-konfirmant. Gleder meg til å sette i gang med det. Har også fått bestilling på et "bunadskort" som jeg aldri har laget før, men den utfordringen tar vi på strak arm. Det er morsomt å tenke nytt !

Én kommentar

traust

08.05.2014 kl.20:28

Kjempeflott kort - dette vil de nok sette pris på :-)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits