Påskeverkested sånn dagen før dagen......

Vi hadde en god venninne av husets prinsesse på besøk i går og da ble vi enige om at vi skulle ha et lite "påskeverksted" med litt hobbysyssler og baking. Vi koste oss noen timer og resultatet av våre anstrengelser ble supre og riktig så "påskete" i gult og pastell. Vi hadde et slikt "påskeverksted" også i fjor og da laget vi kjempe flotte påske-egge-kartonger som vi fylte med søte mini-cupcakes. Suksessen av dette var så stor at vi også i år bestemte oss for å lage slike fine kartonger med søtt innehold. Slik ble årets kartonger;

En i flott rosa med masse flott pynt både på utsiden og inne i. Og komplett med lekre mini-cupcakes med knall gul glasur og pastellfarget kakepynt.

Og en knall gul kartong, også denne med masse flott pynt og mini-cupcakes. Ser dere den søte kyllingen også som koser seg blandt alle kakene ?

Nam, nam, nam - må jo være like så hyggelig å få en slik kartong med kaker som et påskeegg !
Kjekk påskehilsen til en god venn, tante/onkel, bestemor eller bestefar. Kan så klart fylle kartongene med hva man vil og Kinderegg er alltid en hit om man skal gi den bort til en liten venn, bror eller søster. Er sikkert på at kartongen også kan fylles med smågost av ymse slagt - det er kun fantasien som setter begrensninger her.

I tillegg til eggekartongene fikk jentene lage hvert sitt fuglehus etter malen jeg skrev om i et tidligere innlegg denne måneden. De ble skikkelig søte og du ser dem her;De er skrevet ut etter malen jeg fant på nettet og jentene satte i gang med å klippe dem ut, sverte kanter og lime på "planker" slik at de små husene ser ut som de er laget av ekte planker.Intet fuglehus er komplett uten en liten beboer. Så klart vi måtte ha det i disse flotte husene også, så vi hadde noen "kyllinger" på lager som fikk vokte inngangen.Vet ikke helt hva denne arten heter, men jentene syntes de var veldige søte og jeg tror faktisk også at de fikk navn !
Taket på fuglekassene kan tas av og inne i kassene ble flere "brødre" og "søstre" plassert i form av søte små sjokoladekyllinger tett i tett i rede av silkepapirstrimler.

Søtere enn dette blir det jo ikke - er dere ikke einge ?
Vi hadde en super dag med flott innsats fra begge de to jentene, og jeg tror nok at de var fornøyde begge to når dagen var over. Jeg hadde det i alle fall helt topp !
GOD PÅSKE TIL DERE ALLE SAMMEN !

6 kommentarer

Kaia

18.04.2014 kl.01:04

For noen koselige prosjekter...

Har blitt lite påske"greier" på meg i år, det går i konfirmasjon hos meg for tiden.

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min..

Legger deg i lista mi jeg, så kan jeg følge med neste gang du legger ut noe..

PS! Scrappetreff er kjempemorsomt. Var på Mjøstreff i fjor, og Ski treff i år. Fantastisk.

Ha en fortsatt flott påske

Klem fra Kaia

Hanne

18.04.2014 kl.02:44

Så fint!! Idéene og utformingen er jo helt nydelig, gav meg skikkelig påskefølelse. :)

God påske! :)

Connie

18.04.2014 kl.07:49

Så mye fint du har laget til påske.

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min.

God påske.

Klem Connie

Rachel M

18.04.2014 kl.21:43

What beautiful Easter projects! My daughter and I will have to make these. Thank you for the wonderful inspiration!

19.04.2014 kl.16:13

Flotte påsketing du og dine har laget. Takk også for koselig kommentar i bloggen

Bente Fagerberg

20.04.2014 kl.12:24

Nei men så flott!!

Jeg har aldrig tenkt på å legge mini cupcakes i en eggekartong! ;-D

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits