Jeg har vært på mitt aller første scrappetreff.....

Forrige helg var jeg på mitt aller første scrappetreff her i byen hvor jeg bor, og det var kjempe morsomt. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til siden jeg ikke kjente mer enn en av damene litt fra før, men det var jp ingenting å grue seg til. Vi var over tyve damer som var samlet denne gangen og jeg følte meg virkelig velkommen fra første stund av alle ! Det ble en helg med mange inntrykk og jeg lærte en masse. Jeg fikk se mange flotte prosjekter bli ferdig, fikk masse ny inspirasjon og sitter igjen bare positive tanker. Selv fikk jeg ikke laget så veldig mange ting, men noen få prosjekter ble det jo.
Det første jeg laget var et lite resirkuleringsprosjekt i form av en gammel eggekartong som fikk nytt liv som "påske-egge-kartong". Den ble seende slik ut;Kartongen fikk litt påskepynt i shabby chic stil med noen gamle bilde funnet på nettet, en blondeserviett, noen selvlagde hjerter av bølgepapp og litt annet smått og godt. Synes den ble riktig så fin jeg ! Og etter et lite påskeverksted vi hadde her i heimen i går ble også esken fyllt med søte "mini-påske.cupcakes" i gult og pastell. Se bare her;Nam, nam aldri feil med søte små cupcakes !

Etter at eggekartongen var ferdig ble neste prosjekt på treffet to kort som ble ferdige på utsiden, men ikke på innsiden. Dere får derfor kun se utsiden av kortene her;To kort i "shabby chic" og "lag-på-lag" stil ble det. Mangler litt tekst på forsiden, men det kommer, det kommer. Ikke helt sikker på om dette blir gratulasjonskort eller annet, men litt tekst må til bare jeg får bestemt meg. Innsiden skal også gjøres ferdig, men det kommer det også. Kjekt å ha noen halvferdige prosjekter liggende når man plutselig får lyst til å være litt kreativ i en ellers hektisk hverdag. Komme nok også til en bytte ut de rosa sløyfene med en sløyfe i hampetråd. Synes de rosa sløyfene ble litt for søte for stilen - eller hva synes dere ?

Vi fikk også utdelt en utfording av de som arrangerte scrappetreffet og det var å dekorere en kraftpose med bakgrunn i ordet "blomstereng". Vi stod helt fritt til å tolke oppgaven slik vi ville og jeg endte opp med et prosjekt laget av muffinsformer som ble seenede slik ut;Posen var ganske stor og krevde etter min menig en litt stor form for dekorasjon for å dekke fronten av posen. Laget derfor søte blomster av hvite muffinsformer kjøpt for en billig penge på Rema 1000. Billig og veldig effektivt synes jeg etter å ha limt dem på posen i forskjellige høyder. Tegnet på stilk og blader med en brun tusj for å lage det hele til en "blomstereng" som var tema for oppgaven.
Her er nærbilde av noen av blomstene på posen -

En liten Martha Stewart sommerfugl punch fikk også plass på en av blomstene. Fargene på blomstene fikk jeg etter å ha farget muffinsformene med Distress Ink i mange ulike farger før jeg satt blomstene sammen. En gammel knapp med litt bakers twine fikk være senter av blomstene. Enkelt, men effektivt.
Jeg vant dessverre ikke utfordringen da det var maaaaange andre flotte poser med i konkuransen også, men det er i grunnen helt greit. Jeg er uansett meget fornøyd med mitt bidrag og kommer nok til å bruke denne metoden også en gang i fremtiden. Kjempe enkelt, dekorativt og veldig billig !!

Så dette var en liten oppsummering av min produskjon på mitt aller første scrappetreff. Jeg hadde det så kjekt at det nok blir et nytt treff på meg om anledningen skulle by seg en gang i fremtiden. I mellomtiden får jeg ta en titt innom bloggene og Facebook sidene til alle mine nye scrappevenner som jeg fikk etter dette treffet - så ser jeg dem kanskje alle igjen en gang om ikke så lenge. Uansett utrolig kjekt å bli kjent med dere alle og kjekt å dele en slik kreativ helg sammen. Ga mersmak dette !
Fortsatt god påske til alle og en hver !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits