Årets julekalender er på plass....en dag før normalen !

Så er julekalender annon 2013 på plass - og denne gangen en dag før tiden ! Normalt sitter jeg og pakker inn pakker og henger opp disse kvelden/natten før den 01. desember, men i år er jeg i rute og har fått den på plass i kveld. Mottakeren av kalenderen spurte senest til middag i dag om ikke pakkekalenderen snart skulle henges opp. "Hva for en kalender" sa jeg og så ut som en spørsmålstegn...!! Liten visste den lille frøkenen at mor allerede hadde det meste på plass ! Det eneste som gjensto var innpakningen. Og slik ble den seende ut etter at den jobben var gjort;24 pakker denne gangen i rødt og hvitt med pakkelapper formet som snøkrystaller. Synes selv den ble hyggelig og riktig så "julete".Har brukt en del papirposer i år og fant disse flotte posene hos Nille her om dagen. 24 poser inkl. 24 fine snøkrystall lapper ! Snøkrystallene var helt hvite, men jeg fant noen nummerlapper hos Søstrene Grene som passet perfekt i midten¨. Så limte jeg bare snøkrystallene fast på pakkene med dobbelsidig tape.Noe av innholdet i pakkene var litt for store til å få plass i papirposene mine, så de ble pakket inn i sukkertøystripete papir i steden. Synes de tre mønstrene jeg har brukt passet super fint sammen.Jeg har hengt alle pakkene på en metallkalender med numre og kroker jeg kjøpt på KID for et par år siden. Den er laget i zink og er som en stor plate med kroker i ulike høyde. Som dere ser av bildet over så gjør dette at pakkene ligger litt sånn "lag på lag" nedover.

Nå gjenstår det bare å se reaksjonen til huset prinsesse i morgen når hun våkner opp og ser at mor faktisk allerede har hengt kalenderen opp en hel dag før tiden. Nå gjenstår bare å få kjøpt julegaver til resten av slekt og venner, men det er da enda godt med tid (...håper jeg !!).

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD OG KRATIV FØRJULSTID !

Én kommentar

30.11.2013 kl.05:34

Jegmå si at du har gjort et flott arbeid:) kan du tro det, min datter er 20 år nå, men hun har spurt om jeg ikke har julekalender til henne:) jeg sa at hun kan ordne selv nå:)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits