Søte, rosa bursdagskort..........

Husets prinsesse var i dobbel 11-års bursdag i går, og det var penger som skulle gis bort. Jeg synes det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av kortet når vi "bare" skal gi bort penger da jeg i grunnen synes det er litt kjedelig å bare gi bort penger. Kanksje mottakeren også synes det er hyggelig å motta et hjemmelaget, personlig kort sammen med bursdagspengene. Som sagt denne gangen var det to klassevenninne som hadde felles bursdag, så kortene ble like. Her er ser dere hvordan de ble i all sin "råsa" prakt ...De var forholdsvis enkle å lage da fronten er laget med alfabet cut outs fra Tilda som jeg har hatt et par år tror jeg. Klippet ut bokstaver nok til jentenes navn og limte dem på en rosa bakgrunn sammen med et par prikkete biter for å få dekket hele fronten av kortet. Alle bitene ble svertet med Tim Holtz Distress Ink i fargen "Walnut Stain". Bokstavene er limt på med limputer så de fikk litt dimensjon.
I de to feltene som ikke hadde bokstaver limte jeg inn noen sommerfugler fra en Martha Stewart punch jeg har, og brettet opp vingene slik at det er ut som sommerfuglene har landet på kortet for en liten stund og straks skal fly videre. Sommerfuglene har også fått en omgang med Ranger Dimanond Stickles for litt "bling, bling" effekt.Kortet jeg brukte til å laget dette var fra en pakke med blanke kort og konvolutter som jeg har kjøpt en gang, og så klart måtte jeg jo dekorere konvolutten også slik at det hele matchet.
Meget enkel dekor denne gangen også, meg bursdagsbarnets navn, noen mønsterakbiter og en glitrende sommerfugl.Super enkle kort, i sukkertøyfarger, perfekt for en liten "dame" på 11 år ! Mottakerne ble i alle fall meget glade for kortene sine i følge prinsessen.
Og det setter vi jo stoooor pris på ;o) Alltid morsomt når noe man lager blir mottatt vel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits