Påske-brette-lime-pynte-bake-verksted.....

Vi hadde overnattingsbesøk av en venninne av datteren fra fredag til lørdag, og når vi har det pleier jeg alltid finne på litt ekstra morsomt for jentene. Denne gangen hadde vi i fellesskap bestemt at vi skulle ha et lite "påske-brette-lime-pynte-bake-verskted" på lørdagen før besøket skulle reiser hjem. Og her er hva vi fant på;Vi startet med å brette noen morsomme bokser som vi fant ut man kunne bruke til påskegodter, en liten bursdagspresang eller til kjeks ! Super enkle å brette og for å få de ekstra fine laget vi "pynteblomster" med perle til å lime på toppen. Jentene som er ti år synes dette var kjekt og enkelt å lage så det ble tre esker på dem hver før vi gikk videre.

Neste punkt på programmet var å pynte eggekartonger som vi skulle bruke til noe helt spesielt senere. Vi brukte tomme eggekartonger med plass til seks egg, men her kan man så klart også bruke kartonger til tolv egg. Man river forsiktig av etiketten på kartongen slik at den kan brukes som mal til å lage ny etikett av mønsterark. Man finner bare ut hva slags ark man vil bruke, så tegner man rundt etiketten og klipper den ut. Så er det bare å lime den nye "etiketten" i mønsterark på esken og "voila" man har sin helt egne eggekartong klar for pynting og moro.Arkene vi brukte hadde flotte "påske-farger" i pastell.Ferdig etikett utklippet og lim påføres med stor nøyaktighet ;o)Og slik ble resultatet når den nye "etiketten" av mønsterpapir var limt på. Nå var det bare å dekorere etter eget ønske og smak.Vi hadde mange flotte påske ting å dekorere med og jentene fikk selv velge hvor mye eller hvor lite de skulle dekorer, men resultatene ble super bra. Se bare her;

Riktig så fine og "påskete" som bare den synes jeg. Er du ikke enig ? Og hva skulle vi så fylle disse flotte "påske-kartongene" med ? Påske egg sier du ? Nei, der tok du feil - de ble fyllt med verdens beste mini-påske cupcakes. For baking var nemlig neste post på programmet på vårt påskeverksted. Og skal man lage påske cupcakes må så klart melisen være gul og strøsselet pastellfarget. Og slik ble resultatet;Og etter baking og pynting var det på tide å se om cupcakesene passet i de flotte påskeeskene våre......Trenger kanskje i si at de passet helt perfekt ! Og begge jenter var også veldig fornøyd med resultatet. Heldig de som får en slik flott eske til påske.

Her er noen flere bilder fra dagen og produksjonen....Vi hadde en super dag fyllt av kreativer tanker og ideer, selv mor storkoste seg ! Vi ønsker dere alle en riktig god påske når den tid kommer (med eller uten påskecupcakes ..!!).

2 kommentarer

Lynetmor

18.03.2013 kl.17:24

Hei, så mye fint som dere har laget :-) Mange fine farger :-)

Kokosbollerina

22.03.2013 kl.13:50

Det så ut som et koselig påskeverksted, og med flott resultat! Og invitasjonene til konfirmasjon ble kjempefine. God helg! :)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits