Shabby chic bursdagskort.................

Fikk et oppdrag av en kollega på jobben for et par uker siden å lage et bursdagskort til en "romantisk" dame som fyllte 40 år. Jeg er veldig glad i "romantiske" kort, og da spesielt i shabby chic stilen med gamle bilder og svertede kanter, og resultatet ble dette;Dette er er kort som måler 15 x 15 cm og fargene jeg har brukt er beige og bruntoner med innslag av sart rosa. Selve kortet er brettet av craft ark og forsiden er dekket med sider fra gamle bøker svertet med "Walnut Stain" fra Ranger. I tillegg har jeg brukt bølgepapp som er svertet i kantene og malt med litt hvit Gesso maling litt "random" for å få et litt "shabby chic" uttrykk.
På dette har jeg stiftet fast en tag med et vakkert gammelt bilde funnet på nettet.Et panel med teksten "gratulere med dagen" er skrevet ut på PC på akvarellpapir. Et kjempetips til dere ute om dere ønsker et papir med litt "tekstur" til å bruke på tekstere man selv skriver ut.Innslaget av rosa er her gjort ved å lime på en vakker shabby chic blomst sammen med noen roseknopper og litt annet som jeg synes passet. En listen blondesløyfe fikk jeg også plass til under blomstene.

En sommerfugl i rosa og en liten billett fikk også plass på forsiden.

Når man åpner kortet ser det slik ut på innsiden;Har også her limt inn noen sider fra en gammel bok, men i tillegg har jeg limt inn en gråpapirposer. Alle kanter er svertet med "Walnut Stain" og pose er pyntet med en bit blonde som er stiftet fast og noen søte, små bilder. I tillegg har jeg laget et panel til venstre hvor man kan skriver en hilsen til jublanten, mens det til høyere er lagt inn en liten tag med en vakker, glitrende sommerfugl.

Jeg liker slike gamle vakre bilder og disse synes jeg passer her.Limte også på en liten sommerfugl og en bit med blonde på panelet man skal skrive på for å "friske" det opp litt. Synes det ble riktig så fint og enkelt.Oppdragsgiveren var fornøyd, så jeg håper at mottakeren også likte kortet. Jeg synes det var veldig morsomt å lage det,. så tror nok at det blir noen flere slike etter hvert.

2 kommentarer

Tante

20.03.2013 kl.20:25

Så flink og kreativ du er. Det er jo dette du burde holde på med hele tiden... :)

Hobbyz.blogg.no

21.03.2013 kl.15:03

Nydelig kort du har laget. Dette vil nok bli godt mottatt vil jeg tro :-)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits