Konfirmasjonsinvitasjoner....hvilken skal man velge ??

Hei og hopp, her på bloggen går det i alle fall IKKE unna ! Desember og Januar kom og gikk og jeg rakk ikke å poste et eneste innlegg ser jeg. Men slik er det nå en gang med denne bloggen, noen perioder har man maaaasse tid til å skrive nye innlegg, og andre perioder strekker tiden og kreftene bare ikke til. Og slik har det vært de to forrige månedene - stress på jobb, mørkt og kaldt ute og ingent overskudd !Men jeg håper at den litt lysere tiden som nå kommer fremover kan gjøre sitt til at det kanskje blir et innlegg eller tre fremover. "Time will show" som de sier på utenlandsk !

I dag tenkte jeg å "lufte" et lite prosjekt for dere og høre hva dere synes. Jeg har en niese som er konfirmant til våren og nå har mamman hennes spurt meg om jeg kan lage invitasjoner til den store dagen. Og det gjør jeg jo så gjerne, men så er dette med HVA skal man lage ? Det finnes så mange fine ting og ideer der ute, så det blir til slutt vanskelig å velge. Har sendt over følgende forslag til konfirmanten som hun kan vurdere, så får vi se om det blir noen av disse;

KANDIDAT NUMMER ENEgentlig et bursdagskort, men jeg tenkte at dette kunne bli en enkel og fin invitasjon ved at selve invitsjonen stikkes inn i den lille lommen som er på kortet og at det som synes er kun ordene "Invitasjon". Så drar man selve invitasjonene ut og resten av informasjonen står til høyere. Tror det kunne bli enkelt og delikat.

KANDIDAT NUMMER TOEnkelt "brettekort" med vakker blonde hvor selve invitasjonen kommer til syne når man bretter til side de fire spissene på kortet. Ser for meg dette i en vakker vårlig farge kanskje med et ltee blomstermønster. Invitasjonene inne i med vakker skrift på helt hvitt papir..... Her kan man pynte forsiden så mye, eller så lite man vil. Her er det kun fantasien som setter en stopper.

KANDIDAT NUMMER TRE
Dette er kanskje min favoritt. Jeg liker kort med flere paneler og dette "sikk sakk" kortet er supert. Ikke er det så stort heller og jeg liker ideen med å ha et barnebilde av konfirmanten på "side to". Bør forresten ikke være et barnebilde heller det, et nytt bilde av den blivende konfirmanten kan også så klart brukes. Liker fargekombinasjonene og layouten på dette kortet.

KANDIDAT NUMMER FIREEt litt "strammere" og kanskje mer moderene kort med rette linjer og enkel dekort. Jeg fant ikke noe bilde av hvordan dette kortet ser ut åpent så her må jeg bare bruke fantasien. Jeg ser for meg at den stripete nedre delen på kortet er en liten lomme hvor selve invitasjonene kan stikkes ned i. Blir litt som en konvolutt om dere er med på den tankegangen. Flott kort som er forholdsvis enkelt å lage, men som gir et morsomt inntrykk.

KANDIDAT NUMEMR FEM
Også en konvolutt versjon, oså denne gangen med plass til selve invitasjonene inne i kortet. Enkel å brette, man trenger bare et stk 30 x 30 cm ark. Så er det bare opp til den enkelte hvor mye man skal pynte for å få det så fint man ønsker.

Så omtremt så langt har vi kommet i planleggingen. Klarer liksom ikke helt å bestemme meg for hvem jeg selv ville fått for, men får ta en møte med den vordende konfirmanten og høre hva hun synes. Det er tross alt hennes store dag !

Hvilken synes dere er finest ? Legge gjerne igjen en kommentar om hvilken du ville valgt og hvorfor. Alltid morsomt å høre andres meninger ;o) Kanskje vi velger akkurat den du synes var kulest ;o)

Én kommentar

Lisbeth Pedersen

07.03.2013 kl.08:41

Nydelige kort :) ville valg nr 3 eller 5. Men det er vel opp til konfirmantene hva hun vil ha. Kjønner ikke at du klarer å lage sånne flotte kort :) jeg fant en annen blogger også som lager kort, helt utrolig flink er dere. Se denne hobby bloggen her, ikke min blogg, men om du liker å lage kort da http://blogsoft.no/index.bd?fa=pf.view&us_id=1653046

Ha en super fin dag

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits