Rudolf er "skutt" i Horten.......

Som jeg skrev i min forrige post så hadde jeg og venninne planer om å lage en slik søt "Rudolf" med rød nese av gamle pappkartonger til å henge utenfor døren til jul. I går kom hun innom med bilen full av papp og vi satte i gang med stort pågangsmot !Mønster var kjørt opp i A3 størrelse og vi var klare til å skjære ut "Rudolf".

Vi tegnet først opp Rudolf på en pappeske og skar ham ut med en skarp kniv. Jeg har en slik "self-healinf" matte til å skjære med kniv på, så dette var ikke noe problem. Vi skar og klippet litt om hverandre, men det ble bra til slutt.

Et stykk Rudolf klar til videre produskjon.

Så var det gevirets tur. Og så dette i enkle former som lett lot seg skjære ut.Ferdig montert ble det et riktig så flott gevir. Ser ut som en "seks-tagger" det her, men den termenologien gjelder kanskje bare for elg ?Selve hodet fikk så klart en rød neste og et øye for å gjøre det hele så "autentisk" som mulig !
Og tørke litt må man jo (med eller uten klype på nesen hi, hi ,hi) .....

Så straks klar for siste steg selve montasjen av reinsdyrhodet.....Og slik ble de seende ut til sist, med nesa hvilende på en kopp for at limet skal tørke. Vi endte opp med å bruke litt lim der det trengtes, men den satt faktisk ganske godt sammen uten også ;o)
Når gjenstår bare å få hengt den opp på veggen med krans rundt halsen slik som orginalen. Fant en flott "fake" krans på Nille som skal få henge rundt "bukkens" hals. Vet ikke helt hvor Rudolf skal henge, men en plass finner vi nok sikkert. Bilder kommer når det hele er på plass !
Hva syens dere - ble ikke Rudolf kul ? Anbefaler at dere prøver dette, for det var faktisk ganske enkelt og så morsomt - vi ønsker lykke til !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits