Da var det tid for julekalender igjen......

Da har tiden kommet straks og jeg er i gang med å pakke inn pakkene til kalenderen til prinsessen i huset. Det har blitt sagt gang på gang gjennom høsten at "...jeg vil ha pakkekalender i år ogs altså !". Så da må mor trå til da og vri hjerne for å finne på 24 mer eller mindre spennende pakker. I år blir det nok noe enklere enn årene før, men når man har blitt ni år er det kanskje greit med litt "praktiske ting" som plaster, våtservietter og annet smått og godt. I år som årene før er pakkene pakket i gråpapir, men i år er dekoren litt i det "vintage" hjørnet. Her er en liten sniktitt....Har laget nye nummerlapper hvor jeg først slrev ut numre på printeren min i stor størrelse som jeg punchet ut med en rund punvh jeg har. Numrene ble så limt på en sirkel med tungekant som jeg også har stanset ut med en punch jeg har. Så har jeg tegnet "sting" langs kantene slik at det ser ut som nummerlappene er sydd fast.Ble riktig så godt førnøyd med disse.
For å live opp noen av pakkene har jeg dekorert med noen gamle bilder jeg har funnet på nettet kjørt ut på akvarellpapir. Dette gir bildene litt tekstur samtidig som de ser gamle ut.

Nå mangler jeg bare noen ganske få pakker før hele kalenderen er i boks. Vet ikke helt hvor den skal henge i år, men vi finner nok en løsning ;o)3 kommentarer

biija

28.11.2011 kl.00:39

For noen nydelige forseggjorte pakker :) Det må være en fryd å få en sånn gave hver dag frem til julaften.

Ha en riktig fin adventstid!

Tove

28.11.2011 kl.07:01

Så flott julekalender du har laget. Ser at du virkelig har brukt tid på den. Blir nok en hyggelig desember for jente di det.

30.11.2011 kl.18:07

Det var veldig fin kalender ser ut som mor har storkost seg med å lage de:) heldige den prinsessen som får denne:)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits