Litt nytt på papirfronten....

Høsten er en hektisk tid med mange gjøremål både på jobb og hjemme. Det blir derfor alt for dårlig til tid hyggelige syssler på hobbyrommet, men et par kort har jeg fått laget...
Det ene var til en sprek førtiåring, og det andre en kollega som skulle gå av med pensjon.
Førtiåringen ble i "røffe" farger med et "banner" i toppen med bursdagsbarnets navn.

Kortet var fra "fruen", og i følge henne ønsket mannen seg kun en Breitlig klokke og Porsche. Dyre saker begge deler så det måtte jo bli en av hver.....i alle fall i tankene....hi, hi !I følge oppdragsgiveren ble kortet godt mottatt av bursdagsbarnet, og det er alltid kjekt å høre når man lager kort til noen man kjenner bare litt...!!

Det andre kortet jeg vil viser frem er altså til en kollega på jobb som sluttet og gikk over i pensjonistenes rekker. Hun fikk veske av oss andre så jeg tenkte at et "veskekort" kunne passe. Resultatet ble en "clutch".....Vesken er laget av et 30cm x 30 cm scrappeark med mønster på begge sider. Det er kun brettet på midten så er sidene skåret til på skrå på skjærebrettet. Lukkemekanismen er en kartongbit som jeg har klippet ut fra et mønster jeg har hatt liggende. Denne er så brettet på midten og limt fast bak på kortet slik at den danner en "klaff" man kan legge rundt åpningen. Denne er så festet med en magnet så man kan åpne og lukke kortet enkelt.Her er kortet med "klaffen" åpen. Den prikken dere ser er magneten.

På klaffen har jeg pyntet med en scalloped sirkel med litt "bling" og en knapp på som på en "ekte" veske.En Martha Stewart blondepunch utgjør resten av pynten på forsiden av vesken.På innsiden av kortet har jeg laget to paneler, ett med en hyggelig hilsen til pensjonsisten, og ett til å signere på.Noen nærbilder av innsiden. Fikk masse skryt av kortet fra kollegaene på jobbe for dette kortet, og ros er alltid morsomt å få. Har laget ett slikt kort senere også til en niese som fylte 22 år, så denne ideen kan trygt brukes til både ungdom og pensjonister.... Super enkelt og det er bare din egen fantasi som setter begrensninger for hvordan nettopp ditt kort skal bli seende ut. Knaksje du har en venninne som snart har bursdag - prøv å lage et "clutch" kort da vel - du får det garantert til ;o)

6 kommentarer

Spacehead

06.11.2011 kl.19:14

Stilig :)

Vanja

07.11.2011 kl.18:24

Så fine! det må jeg prøve!

Herrgeek-Legg meg til venn ;)

13.11.2011 kl.15:09

Ganske så fin blogg du har! Den er nice ;) Håper du får en fin dag videre :D........ Du vil vel ikke legge meg til venn? Det hadde vært kult ;)

kunsth

18.11.2011 kl.23:55

Flotte produker du lager - enig med deg, høsten er en fin årstid !!

Tove

23.11.2011 kl.19:00

Så flott. Kjempeflink du. Må jo være skikkelig morsomt å være så kreativ da.

strikkegalevipe

28.11.2011 kl.19:32

Så fine kort du lager! Har aldri sett noe lignende, jeg. Skulle bare mangle om ikke mottakerne blir fornøyde :-)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits