Mange blomster små.......

Vi har nok en gang lekt oss litt, og denne gangen med de kjente Hama perlene som de fleste med barn kjenner til. Denne gangen har vi brukt de aller største perlene til et lite blomster-prosjekt.Og her er perlene vi brukte i lekre sommerfarger..... Får nesten lyst til å spise dem opp jeg - de ser jo nesten ut som sukkertøy !Her er første steg av blomstene. Man tar en perle i midten og setter seks rundt omkring, tett slik at de står helt inn til hverandre. De settes på en bakeplate dekket med vanlig bakepapir.Fargekombinasjonene kan man velge selv. Etter at man har satt samme de blomstene man ønsker så skal platen inn i ovnen på 200 grader. Etter 3-4 minutter smelter perlene og blir seende slik ut....Man bestemmer selv hvor mye man vil blomstene skal flyte ut. Man tar dem bare ut når man føler de har fått den fasongen man ønsker. Blomstene er veldig varme når de tas ut av ovnen - så vær forsiktig !! Etter en stund er de kjølt helt ned og er klare til bruk.

Her er noen av de mange blomstene vi laget. Ble de ikke fine ? Jeg se for meg både armebånd, smykker, nøkleringer og masse annet fint man kan lage med dem. Hva ville dere brukt dem til ?

Én kommentar

17.08.2011 kl.17:59

Kjempe fin blogg! elsker designet ditt<3

P.S: Er det en liten mulighet for at du kommenterer tilbake? <3 og kansje når du er innom meg så kan du klikker "liker" på facebook-fanen min?<3 du aner ikke hvor mye det hadde betydd for meg... <3 Det hadde betydd kjempe mye! Det hadde betydd høyere enn himmelen og dypere enn havet <3

HILSEN WWW.MARTINESS1.BLOGG.NO :)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits