Ooops nå har jeg gjort det igjen !

108977-11

Har da meldt meg inn i TO nye bokklubber, men til mitt forsvar så er begge hobby-bokklubber ! Fikk velge tre bøker "helt gratis" hos begge - så om litt detter det ned seks flotte hobbybøker i min postkasse. Bestilte en om smykkelaging, en om bagger og vesker, en om jul og så klart en om innredning. Det er derfra det lekre miljøbildet over kommer fra - syntes bare det var så stilig at jeg måtte "stjele" det til bloggen min.

Uka flyr avgårde og i morgen er det torsdag alt. Gleder med alltid litt ekstra til torsdagene for da er det quiz på den lokale puben ! Vi er noen jenter som har funnet ut at quiz er innmari morsomt. Og som en bonus får man trimmet "de små grå" litt også. Vi er ikke så veldig gode, men noe kan vi jo da har vi funnet ut. Spørsmålene er av alle slag med både historie, kultur, nyheter, sport, geografi etc. Masse moro.
Det eneste dumme er at det begynner først kl. ni og varer to til tre timer. Dvs at man kommer seg i seng veldig mye senere enn man pleier, med det resultat at man er "stuptrøtt" morgenen etter når vekkerklokken ringer! Men litt må man jo offre for å ha det moro med venner !


4 kommentarer

kreoline

13.09.2006 kl.22:38

Det var et nydelig dekket bord. Hvilke bokklubber har du meldt deg inn i? Har egentlig gitt det opp, det er så mye mas med avbestilling hvis en ikke liker boken. Men hobbybøker har jeg aldri abbonert på. Ha en koselig kveld med quiz.

Sanna

13.09.2006 kl.22:45

Hei Kreoline ! Jeg meldte meg inn i "Hobbyklubben" og "Hobbyglede". Var medlem i begge for noen år siden, men meldte meg ut av grunner du nevner. Maset med å avbestille bøkene man ikke vil ha osv. Men tenkte at nå med internett er det mye lettere det greien der - så jeg tok sjansen. Kanskje jeg kommer til å angre.

Hulda

14.09.2006 kl.08:55

Helt enig, det var et lekkert dekka bord! Jeg var med i "Hobbyglede" for et års tid sida, men medlte meg ut igjen. Syns også det ble mye styr med avbestillinger av bøker jeg ikke skulle ha.

Karna

14.09.2006 kl.09:22

Er allerede medlemm i for mange bokklubber, og får støtt og stadig bøker jeg har glemt å avbestille...Hva heter den boken du har hentet bilde fra? Kan jo se om den finnes i bokklubben jeg er medlemm i (kunst & interiør), kos deg i kveld!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits