Vårlig konfirmasjonskort....

Er tøff og legger inn nok et innlegg på samme dag og denne gangen for å vise et vårlig konfirmasjonskort jeg laget her om dagen. I grunnen skulle jeg bare teste ut en Martha Stewart kant punch som jeg har hatt liggende og resultatet ble et vårlig konfirmasjonskort til en søt jente. Slenger kortet med i utfordring nummer 28 hos Nordsalten-hobbyklubb som enkelt og greit heter "konfirmasjon". I tillegg er det med i utfordring nr. 29 hos Scrappekammeret om heter "Alt er tillatt !". Kortet deltar også i utfordring nummer 20 hos Anonyme Scrappere - "Roser".Selve kortet er laget av kraft kartong som jeg har brettet "på høykant" slik at åpningen på kortet er ned.På den måten kan kortet stå på gavebordet. Dekoren er veldig enkel med noen vårlige mønsterark som jeg faktisk har kjøpt hos "Søstrene Grene" for omtrent et år siden. Synes fargene på de to arkene passe godt samme og ga det hele et vårlig preg.Blomstene jeg har brukt er fra nettbutikken "I am roses" som har supre og billige blomster i alle regnbuens farger - kan trygt anbefales. Du finner nettbutikken her. Blomstene gar fått et lite gltterstrøk ved hjelp av litt Stickles i fargen "crystal".  Neders på kortet har jeg limt på en rekke med rosa knapper i ulike størrelser. Synes det ble veldig fint.Gratulasjonen på kortet har jeg skrevet ut på kartong med rosa og det er hentet fra en bok jeg har som heter "Skriv en hilsen". Synes ordene var så fine og passe godt til en flott konfirmant.En Martha Stewart sommerfugl punch fikk også plass oppe i et hjørnet, komplett med litt rosa "bling" så klart !
Alle kantene på kortet er svertet med Distress Ink i fargen "Vintage Photo".

Noen nærbilder av pynten....Innsiden av kortet er preget av en hvit "top note" som kan brukes til å skrive en ekstra hilsen.

Brukt mønsterpapiret på nytt og punchet mønsterkant på en matchende, ensfarget kartong.
Synes kortet ble ganske så fint og vårlig, og jeg håper mottaker setter pris på det ;o)

6 kommentarer

Wenche

21.04.2011 kl.19:12

Nydelig konfirmasjonskort - dette likte jeg veldig godt. Flotte farger og nydelig pyntet. Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

-Wenche

Anette

23.04.2011 kl.19:39

Et nydelig konfirmantkort du har laget! Lekkert!

Husk å linke til Scrappekammeret i innlegget ditt!

Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!

--klem--

Frk. Bogstad

24.04.2011 kl.18:00

Nydelege fargar og pynt. Rett og slett Lekkert : )

Va innpå dei sidene du har handla roser på. O'lala kor mykje fint :D

Camilla

28.04.2011 kl.12:21

SÅ lekkert, og skikkelig vårlig, ja!

Kjempefin den hjertepunchen, og så flott du har pyntet kortet!

Takk for at du deltar hos AS!

:D

UlrikaT

02.05.2011 kl.19:52

Vilket nydeligt kort du har lagat! Fint både på in och utsidan!

Tusen takk for att du deltar hos scrappekammaret!

08.05.2011 kl.17:51

NYDELIG :))

Så flink du er :))

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits