Mitt aller første minialbum ......

TTT - ting tar tid ! Sånn er det bare i en hektisk hverdag, man rekker ikke alt man vil og noe får kommet litt sånn etter hvert. Slik også med bilder av mitt lille minialbum som jeg så kjekt lovet i forrige innlegg. Dagene har blitt mange siden det innlegge, og det er først i kveld jeg har rukket å ta noen bilder av det uferdige albumet. Her kommer noen smakebiter....For-, og baksiden av albumet er fortsatt ikke dekorert hverken med mønsterark eller annet. Det er kun stiv kartong som pryder sidene pr. i dag. Jeg har rett og slett ikke bestemt meg for hvordan det hele skal se ut, så da får det bare vente....

Det er ganske mange sider i albumet så det "spriker" en god et med alt fyllet som har kommet på plass. Her ser dere det fra toppen......Og velkommen inn til første side.... Som sagt er dette er album tilegnet min datter og jeg har valgt ut noen av favorittbildene mine fra den gangen hun var liten..... Hun er nå åtte år og tredjeklassing, så det er hyggelig å tenke litt tilbake på hvordan hun var den gangen.... Smiiiiiil !Jeg har valgt å dekorere sidene forholdsvis enkelt, og latt bilde av min datter være hovedfokus. Så har jeg pyntet med litt blomster, "bling", perler og annet rundt.... Inne i mellom noen av siden har det blitt noen små lommer som passer perfekt til en liten tag med hyggelig bilde.En søt rosa blomst som passer perfekt til mønsterarkene jeg har valgt å bruke. Samt flott perledekor i det ene hjørnet. Og så klart noen velvalgte ord....En liten detalj som pynter fint opp på en side...Vakker relief-dekor som pynter opp på et hjørne.....En side uten bilde denne gang, men med en lomme med plass for en tag hvor jeg kan skrive noen velvalgte ord om min datter. Hva slags mat hun likte når hun var liten, når hun mistet første tann, hvem hun ligner på osv..... Mulighetene er uendelige...Nok en side med en liten lomme med plass for en tag.Blondedekoren er selvklebende og kjøpt på Nille. Jeg synes de er så fine...Et blomsternærbilde. Dette er blomster jeg har kjøpt på nettet hos www.iamroses.com. Sjekk dem ut - de er så bra og ikke minst billige ! Kan trygt anbefales !Og intet prosjekt er komplett uten litt  rosa "bling". Her i selvklebende variant.

Datteren ble som meget ung meldt inn i supporterklubben til Liverpool (..etter ønske fra pappa !!), og det må så klart foreviges i et slikt album.Siden ble komplett med litt Liverpool "stæsj" i form av noen pins som jeg har klippet av pinnen på slikt at de ble flate på baksiden.En side til med en tag med plass til noen velvalgte ord....Jeg har enda igjen å vise dere alle "lommene" som er på siden av albumet. Dette er åpningen på alle gråpapirposene jeg har laget albumet av, og i disse er det nå store tags med enda flere flotte bilder av min datter. Kamera gikk tom for batteri midt i fotoseansen, så det får vi ta bilde av senere. Som sagt er dette mitt aller første minilabum, og jeg har hatt det kjempegøy i prosessen med å få det ferdig.
Det er på langt nær ferdig, men dere får en ide om hvordan det skal bli. Jeg skal fortsette å pusle med det og bilder av det helt ferdige albumet loves herved .....!!

2 kommentarer

*Jonette*<3

02.02.2011 kl.18:22

Kjempe søtt. Skal prøve på noe liknende selv, men føler det ikke er såh lett.

Jeanette

19.04.2011 kl.15:42

Det var et kjempefint album, tusen takk for titten :)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits