Mitt isblå jule-flaske-kort........

For en stund siden fikk jeg en utfordring som gikk ut på å lage et "jule-flaske-kort", og siden jeg aldri har laget flaskekort før, ble det en del funderinger før jeg satte i gang. Først måtte jeg finne ut hvordan formen skulle være, hva slags farger jeg skulle bruke, hvordan opphenget skulle være osv. Etter en del funderinger hvor jeg stjal noen ideer her og der kom jeg frem til følgende løsning;Et is-blått kort i vintage stil med vakre snøkrystaller, søtt gammel bilde og "bling". Utgangspunktet til formen på kortet kommer fra en "scalopped tag" jeg har i min eie som jeg alltid har likt formen på. Jeg la rett og slett to tags ende mot ende og tegnet rundt slik at afsongen på tagen ble lik både opp og nede. Laget to størrelser av denne "nye" tagen og satt de to sammen med en snækrystall-brad slik at den øverste delen kan skyves til side for å avdekke et felt man kan skrive en hilsen på. Dere ser det selv best på dette bildet;Mønsterarkene jeg har brukt til dette prosjektet kommer fra super flotte PoppyDesign Paper som dere finner på Epla siden her. Grunnen til at jeg brukte nettopp disse arkene til dette prosjektet var at de er laget i 300 grams kvalitetskartong hvilket gjør dem super stive og flotte til et slikt kort som skal henges.
Dessuten har alle de vakre arkene til Poppeydesign en alldeles nydelig shimmeffekt trykt på selve arket hvilket gir dem et flott "vinterlig" preg. Perfekt for et "vinterlig" kort sånn rett før jul.....Forsiden på det øverste panelet har jeg dekorert i fargene blått, hvitt og sølv. Bildet jeg har valgt å bruke går i flotte blåfarger som matcher mønsterarket. En blondeserviett ligger under, samt at jeg jeg brukt litt "bling" og noen snøkrystaller og en stjerne i shimmrende hvitt. Disse er forøvrig kjøpt på Nille og er mine favoritter. De kommer ferdig med limpute på baksiden.Snøkrystallene er puncher jeg har trykket ut av hvit kartong og pyntet med litt klar Stickles glitterlim. Litt glitterlim er også brukt på luen og skjerfet til den søte jenta på bildet.Ser dere shimmereffekten på det vakre mønsterarket ? Ser nesten ut som arket har rimfrost på seg... Snøkrystallbradsen har også shimmer på seg - disse er også kjøpt på Nille for en billig penge. Morsomt når man finner så flotte ting til en billig penge.... Nille er blitt veldig flinke synes jeg.Noen flere bilder av mitt "jule-flaske-kort"...

Mitt "jule-flaske-kort" er med i utfordring nr. 1 hos Kort og Godt !
Teksten "God Jul" på kortet har jeg skrevet ut på printeren min og limt på. Jeg skriver ikke så pent for hånd, så jeg bruker som regel å skrive ut på PC.Hva synes dere ? Jeg tar gjerne imot både ris og ros !!
Ønsker dere en fortsatt fin førjulstid. Jeg skal fortsette å kreere og se om jeg ikke kommer opp med noen flere ideer før jul ! Det er enda LEEEENGE til den store dagen ;o)

8 kommentarer

03.12.2010 kl.22:40

Du er så kreativ og veldig flink, jeg liker det du lager:)

Hannemor

Renate Fosshaug

05.12.2010 kl.13:42

Nydleig flaskekort du har laget her altså og så lekkert det ble med de ulike lagene.

Takk for at du deltar hos vintageutfordring.

Hilsen Renate

Linda S. L

06.12.2010 kl.10:47

ååå kjempe nydelig flaske tag! herlige farger og lag på lag :D

takk for at du deltar hos vintage udfordring!

klem fra Linda S. L

benita

08.12.2010 kl.18:43

Ingveig, hvor er det bare et super lækkert flaskekort du har kreeret!

Tusind tak for deltagelsen på vintageudfordringen. :)

Outi

09.12.2010 kl.05:39

Så otroligt vackert kort!

Klem fra Outi

Trine lise

10.12.2010 kl.14:24

Utrolig lekker tag du har laget. Flott med lag som man kan dele.

Jeg har bare lyst å si at jeg valgte deg som min vinner av "Årets koseligset juleutfordring" inne hos oss i Anonyme Scrappere :)

Send oss din adresse så jeg kan sende deg en liten julegave i posten.

Ha en flott helg!

Klem fra Trine Lise i Anonyme Scrappere

Anne

13.12.2010 kl.20:59

Så nydelig, superflott dekorert, elsker kakeservietten! :)

Takk for at du deltar hos AS.

Klem, Anne.

Vibeke

29.01.2011 kl.23:25

Denne flasketagen er bare helt nydelig! Så utrolig artig å se arkene bli brukt på denne måten! Tusen takk for at du deler så mye flott og kreativt i bloggen din!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits