Mine gråpapir-pose-julekort i blått.....

Som jeg har nevnt tidligere har jeg bestemt meg for at mine hjemmelagde julekort dette året skulle lages av gråpapirposer..... Så tenkt, så gjort og i helgen har disse tre kortene sett dagens lys, og jeg er ganske så fornøyd med de. De går for en gangs skyld ikke i "råsa", men i blått. En grei avveksling synes jeg !Jeg har tatt utgangspunkt i en gråpapirpose som jeg har "lagt" vannrett om dere forstår. Mot høyere ligger bunnen, og mot venstre topen/åpningen. Så har jeg brettet åpningen over mot høyere slik at den nesten rekker helt frem, slik at det blir et dobbelt kort. Har latt det være igjen en flik at ca. 5 cm uten overlapp.

Så har jeg svertet alle kantene med Distress Ink i fargen "Vintage Photo" og dekket alle sidene med mønsterkartong. Har kuttet denne litt mindre enn selve panelet for å få en "ramme" av gråpapir rundt. Alle kanter på kartong er også svertet med Distress Ink.Før jeg brettet åpningen over punchet jeg den med en MS kantpunch som jeg er kjempe glad i. Det er litt tykt å punche helt ytterst i kanten av posen, jeg klarte faktisk å ødelegge en av punchene mine på dette - så være forsiktig !!Kortet lukkes ved hjelp av en tynn blonde som er limt fast under mønsterarket på utsiden som "magebelte". Endene møtes på høyere side hvor kortet lukkes med en sløyfe. Når man åpner sløyfen så komme man til innsiden av kortet som ser ut som over.Et panel helt til venstre med mønsterark samt en liten tag med en blondebit i hempa, og litt annen pynt. I dette tilfellet et vakkert glitterhjerte fra Nille. Kjøpte disse i fjor, men ser til min store glede at de også har dem i butikken i år. Disse er en av mine favoritter.Så panelet til høyere som består av en liten lomme der hvor bunnen av posen er brettet inn. Hele det panelet til høyere er rett og slett bunnen av gråpapirposen som er der fra starten av.

I den lille "lommen" som blir under denne "bunnbretten" har jeg stykket en die-cut som jeg fikk laget for noen år siden hos en meget hyggelig dame i en hobbybutikk. Har liksom ikke har brukt for dem ennå, men fant ut at de passet perfekt i dette kortet som en plass å skrive en personlig julehilsen. Man skriver bare sin julehilsen og stikker lappen tilbake inn i den lille lommen som finnes.Som pynt både på utsiden og innsiden av kortet har jeg brukt vakre digitale kreasjoner kjøpt på Etsy hos en damen som kaller seg "Olga Designs". Dere finner henne her - hun er vel verdt et besøk for oss som liker vintage stilen. Hun er kjempe dyktig og lager alldeles vidunderlige ting til en billig penge. Og fordelen er at når man først har kjøpt en fil fra henne kan man printe ut så mange eksemplarer man vil !! Ingen begrensning !På forsiden av kortet har jeg også brukt et av Olgas vakre design. Jeg synes bare de er så flotte. Kanskje ikke de mest "julete" bildene jeg har valgt denne gangen, men jeg liker dem !Ellers har forsiden på akkurat dette kortet fått seg noen snøkrystaller punchet ut med noen snøkrystallpuncher jeg invistertet i til jul i fjor. Her med gamle boksider og kraft kartong. Og så klart litt "bling" må til...!!Ordene "God Jul" er skrevet ut i brunt på et kraft kartong ark på printeren min og limt fast på forsiden.På et av de andre kortene har jeg igjen pyntet forsiden med snøkrystaller, men denne gang er de i hvitt med "Stickles på for å få den litt "isete" følelsen. I midten denne gang en vakker halvperle i hvitt.Har også på dette kortet brukt en annen MS punch som jeg er så glad i. Den heter "Lace" og det var nettopp denne som gikk i stykker for meg denne gang. Men en ny er allerde bestilt fra USA, og er faktisk på vei til meg. Kan liksom ikke scrappe uten denne flotte punchen, så jeg bare måtte !!!Baksiden på kortene har jeg beholdt veldig enkle. Her har jeg bare limt på noen ekstra snøkrystaller for å få det litt mer "vinterlig"..... Så hva synes dere ?? Ville dere satt pris på å få et slikt kort i posten ?
Med disse kortene har jeg meldt meg på utfordring nr. 9 hos "Anonyme Scrappere" som heter "Rødt er tabu". Tema er jul, og man skal altså ikke ha med noe som er rødt.....

Her er noen flere bilder av de andre kortene...6 kommentarer

Trine lise

08.11.2010 kl.00:23

Ååh, disse var utrolig nydelige. Elsker alle sammen :)

Klem fra Trine Lise i Anonyme Scrappere

Anne

08.11.2010 kl.23:24

Wow, for en lekker bruk av papirposer, disse var kjempevakre!

Takk for at du deltar hos AS!

Klem, Anne.

benita

09.11.2010 kl.17:17

er du sindsyg - det ser godt ud!!!

Hvis du kunne tænkedig at være gæstedesigner hos os (vintageudfordring.blogspot.com), så send mig en mail! Du er helt vildt dygtig. :)

Camilla

09.11.2010 kl.19:10

Åh, så lekre posekort!

Virkelig nydelige alle tre!

Takk for at du deltar hos AS!

:D

Malene Christine<3

09.11.2010 kl.23:38

Fin blogg :)

Fint kort! :D

elisabeth gundersen

10.11.2010 kl.00:13

Du er kreativ! Utrolig mye fint! Akkurat sånn jeg liker.... <3 nostalgi og romantikk =)

hvordan kan jeg følge bloggen din? finner ikke noen link...

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits