Jeg har vært kreativ med muffinsformer .......

Her er noe dere bare må prøve på alle dere der ute som liker å lage egne blomster til kort og scrapping. Ideen fikk jeg mens jeg gikk langs hyllene på Rema 1000 her om dagen og kom til hyllen med muffinsformer. Ikke det at det er en hel hylle med muffinsformer hos Rema 1000, men mine øyne fallt på de små - 250 stk til 14,- kroner. Disse må jeg da kunne lage noe av tenkte jeg ? Så formene ble kjøpt inn og tatt med hjem i handleposen, og i går kveld prøvde jeg meg frem litt. Fremgangsmåten og formen har jeg "stjælt" av en eller anne på YouTube, men hun brukte vanlig mønsterkartong til sine blomster. Vil dere se hva jeg snakker om ? Se bare her ;Var ikke disse kule ? Jeg ble kjempe imponert over at noe så enkelt som en hvit, kjedelig muffinsform kan bli en så vakker blomst ! Og jeg forsøkte meg med andre farger også...

Jeg rakk å både lage lys grønn, fersken og rosa blomst i går kveld. Selve fargen på blomstene har jeg fått gjennom å "sverte" kantene med farget stempelpute. Den rosa stempelputen var nokså "våt" - så på den blomsten ble det litt mye farge. Skal prøve meg frem litt og komme nok til å prøve Glimmer Mist også, men jeg er redd for at for mye vannholdig farge på dette papiret gjør at de mister formen. Men prøve må vi jo så absolutt !
I midten på alle blomstene har jeg brukt en brad med "bling"  eller perle og litt gjennomsiktig Stickles.I min iver etter å få prøvd ut dette prosjektet glemte jeg å ta bilder av selve prosessen hvordan jeg gikk frem for å få dette til. Jeg skal se om jeg får tatt bilder i morgen slik at dere også kan lage disse blomstene om dere vil. Jeg vet jeg har noen muffins former med mønster i skapet og tenkte at jeg skulle se hvordan det ble i morgen. Tror kanskje disse hvite er best, i og med at man da selv kan velge farge, men det skader ikke å prøve.
Følg med så får du se !!
Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdagskveld ;o)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits