Juleinspirasjon......

Jeg har en mappe på min PC som heter "Juleinspirasjon" og i denne samler jeg på bilder jeg finner underveis på mine surferunder på nettet som gir meg inspirasjon. Og i dette tilfellet da jule-inspirasjon. Mappen fylles stadig på med nye funn og ideer jeg kommer over og her er noen av de nyeste jeg har samlet - kanskje de kan inspirere deg også ?

Først litt kreativ innpakning - akkurat slik jeg liker det. Gråpapir og en flott kakeserviett. Kan det blir mer stilrent og vakkert ? Dette tror jeg at jeg må bli årets innpakning fra meg. Jeg har allerede begynt å speide etter vakre kakeservietter......Eller kanskje man skulle være litt mer kreativ og kreere noen slike nydelige papirposer ? Absolutt litt mer jobb enn de forrige variantene, men du og du så flotte ;o)

  

Så til en gjenganger hos meg - Norgesglassene ....
Her brukt som blomsterglass til julens hyacinter, eller som stormlykt med enkel pynt ! Me love ! Finnes vel ingenting som har flere bruksområder en de gode gamle Norgesglassene. Jeg har flere stykk som ganske sikkert får besøk av både hyacinter og levende lys denne julen.Super søtt og enkelt barneforkle lager man av et rødrutete oppvaskhåndkle med morsom pepperkakedame i lin eller brunt filt. Jeg kunne godt tenke meg et slikt forkle selv jeg, men så store oppvakshåndklær finnes nok ikke. Men når det er sagt vet jeg at KID hadde en serie med duker i dette samme mønsteret for en stund tilbake så kanskje det finnes håp allikevel. Sjekker jeg restekassen hos KID kan det nok hende jeg finner en duk eller to som kan bli forklær i voksne størrelse......Og skal man gjøre noe ekstra ut av appelsinene i år, må man jo bare prøve dette ...!!
Tenk så morsomt å ha et fat fullt med så flotte appelsiner fremme til jul, men regner med det tar ganske masse tid - så det blir vel i tilfelle bare til pynt og ikke til å spise. Den som forsøker å stjelen en av disse ville nok garantert fått en smekk på fingerene med beskjed om "fingra ta fatet".....Er man ekstra god til å klippe ut snøkrystaller i papir kunne jo denne kranse være noe. Super søt, og meget enkel å lage om man bare klarer å lage noe flotte snøkrystaller.Pakkelapper eller julekort må man ha - og disse var jo riktig så søte .....Vakker girlander med linhjerter med englemotiv fyllt med julekrydderier .... Ville gjort seg godt på et hvert julekjøkken disse .....Kanskje en julegavidee til venninnen som har absolutt alt. Gummuhansker med pålimt blonde og fløyelsebånd. Med disse vil rengjøringen få som en lek tipper jeg....;o)Denne har jeg vist før for noen år tilbake, men jeg synes fortsatt den er fin. Stor halmkrans pålimt julekuler i alle regnbuens farger. Utrolig morsomt "smykke" på veggen som garantert blir en "snakkis" blandt naboene ;o)Og en sånn "blå" landsby skulle jeg veldig gjerne hatt og pynte med til jul. Kjempe søt, og sjekk reinsdyret som kikker inn vinduet........

Har du noen inspirasjonsbilder på lager som du vil dele med oss andre ? Jeg er veldig nysgjerrig ...;o)

3 kommentarer

pitoresk

06.10.2010 kl.21:28

Nydelig!

Så masse flott!

Kommer godt med i tiden som venter ;-)

Ha en flott kveld!

Christina

07.10.2010 kl.07:19

Nydelige inspirasjonsbilder! Jeg bare gleder meg mer & mer til jul.

Er en så koselig tid,å så mye herlig å pynte med.

Ha en flott torsdag!

Klem Christina

maria<3

15.10.2010 kl.14:07

Etter og ha sett innlegget gleder jeg meg veldig til advent <3

(komenter tilbake?)

-Maira

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits