Min aller først utfordring.....

Fant frem til en hobbyside her om dagen som fattet min intresse hvilket resulterte i deltagelse i en utfordring ! Det er NordSalten Hobbyklubb som to ganger i måneden utfordrer alle hobbyscrappere til å lage et prosjekt. Det er et tema hver gang og denne gangen var det "vinger". Det vil si at prosjektet skulle inneholde noe med "vinger".
Og her er mitt bidrag;En liten juletag med en søt nisse-jente-engel på inkl. VINGER ! Har prøvd meg på denne litt "vintage", "shabby chic" looken og synes resultatet ble ganske så bra.

Her kommer en nærmere titt på tagen.Brukte en vanlig shipping tag og distresset den med "vintage photo" rundt kantene. Limet på en gammel bokside som ble påført litt Gesso. Svertet kantene på boksiden også. Bølgepappbiten ble også satt in med litt Gesso før kantene ble svertet. Bilde er funnet på internet og printet ut på kartong, klippet ut og svertet. Bildet ble stiftet fast på bølgepappen før disse delen ble limt fast på tagen.Rundt "magen" på tagene bandt jeg litt tofarget hyssing for å bryte det hele opp litt.Nederst på tagen ble det limt et "banner" med ordene "God Jul", samt en gammel blondebit sprayet med Glimmer Mist i fargen "coffe shop".  Ellers et par snøkrystallpuncher i ulik størrelse ble resten av dekoren sammen med litt rød "bling". Helt på toppen stiftet jeg fast noen bånd med litt rødt i for å plukke opp igjen fargen på kåpa til den søte engelen.

Dette var en morsom utfordring og du skal ikke se bort i fra at jeg deltar på nese utfordring hos Nordsalten Hobbylag også. Dette ga "blod på tann" om man kan si det på den måten :o)

Én kommentar

Wenche

15.09.2010 kl.07:46

Dette likte jeg! Superflott! Takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

-DT Wenche

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits