Jeg har handlet på Etsy og E-Bay.........vil du se hva ?

I postkassen i dag lå det pakke til meg fra Kina - den var ikke stor, men etterlengtet. Jeg fant en butikk på Etsy.com som solgte veldig billige charms som jeg bare måtte prøve ut. Det har tatt noen uker å få dem hit, men i dag kom pakken og jeg var ikke sen om å åpne den. Og her er hva som var inne i pakken....Mange søte, små pakker med vakkert innehold ....Jeg hadde ikke bestilt så mange, men de som jeg fikk var super fine. Her er en nærmere titt ;o)Søte små rammer man kan henge på et kort eller en scrapbooking side....Yndige, små engler. Disse var faktisk kjempe tunge og av super kvalitet. Ser dere at engelene synger ?Rosecarms må til - intet kort er komplett uten en gammeldags rose av et eller annet slag !Og så må man jo han noen sommerfugler som kan fly rundt.... Disse var så søte !Og en favoritt - Bottecelli-engel på charms. Disse gleder jeg meg til å bruke. Tror kanskje noen forsvinner på årets julekort !Og til sist noen blomster som jeg hadde tenkt til å bruke i midten på diverse scrappeblomster av papir som jeg lager selv. Synes de liksom lignet litt på sentrum av blomster (....kan man si det ?).
Og hva betalte jeg så for alle disse vakre charmsene - jo med porto den nette sum av 115,- norske kroner. Det er til sammen 96 charms i min bestilling hvilket betyr at de kostet litt over en krone stykk.
Og hvor kjøpte jeg disse ? Jo på Etsy butikken MaryDIY som dere finner her ! Skynd dere inn å ta en titt, kanskje dere også blir fristet til å kjøpe noe. Er nok ikke umulig at jeg sender inn en ny ordre når disse er brukt opp - de kan trygt anbefales !

Men det var ikke bare charms som lå i postkassen min i dag. Jeg hadde også kjøpt noen meter med blonde fra en dame i USA som hadde ryddet på scrapperommet sitt og funnet en del ting hun ville bli kvitt. Jeg fikk over elleve meter med vakker, bred (6 cm) blonde til den nette sum av kr. 50,- inkl. porto fra USA. Jeg er kjempe fornøyd !

Som sagt kjøpte jeg denne fra en dame som hadde ryddet og funnet ting hun ikke trengte lenger, så det er dessverre ikke noe mer å hente hos denne damen om noen ville ha maken. Jeg har et meget bestemt prosjekt i tankene for denne blonden og stikkordet er julekort !

Men er du på utikikk etter billig blonde så kom jeg over et annet kupp på E-Bay i går. Kom over en butikk i Asia som heter Interhun som du finner her, hvor jeg fikk kjøpt 27 meter  (x 1,5 cm bred) med smal blonde til den nette sum av kr. 25,- inkl. porto til Norge !! Slå den !Gleder meg til å få den hjem. Denne blonde skal nok også få være en del av årets julekort. Den som venter får se ! Skal si at de også solgte samme blonden i lys rosa til samme pris, så jeg måtte så klart ha en i rosa også ! 54 meter med blonde til den nette sum av kr. 50,- må vel siser å være greit.... Ca. en krone pr. meter - det finner du garantert IKKE i Norge ! Håper bare at den er så fin som det ser ut som den er på bildet over. Jeg skal gi dere beskjed når den ankommer gamlelandet ! De hadde den samme blonden i beige, burgunder, hot pink. lys lilla, oransje, gul, turkis osv. - så "løp å kjøp". Samme utrolige pris for samtlige.  

Happy scrapping så lenge !!


Én kommentar

Anne Kristine

14.09.2010 kl.20:52

Ååå så flotte charms og blonder du har fått tak i :o))

Alltid moro å få pakker i posten.

Tusen takk for oppmuntrende kommentar ...det varmet!

Mye flott du lager.... elsker denne vintage stilen :o))

Ha en flott og kreativ uke!

Klem Anne

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits