Jeg har vært på dypdykk i bestemors roteskuff.....

Vet ikke om dere scrappere der ute har fått med dere at der har vært stempel- og scrappemesse på Lillestrøm i helgen ? Jeg hadde fått det med meg og sammen med en god venninne bestemte vi oss for å dra på besøk dit på lørdag. Dagen opprant med flott sol og vi gledet oss masse til en kreativ dag blandt andre scrappere. Messen het "Stempel Scrap" og du kan lese mer om årets messe her.
Ikke bare skulle vi besøke messen å se etter gode tilbud å hente inspirasjon, men vi hadde også meldt oss på et kurs som het "Dypdykk i bestemors roteskuff". Det var kjempe talentfulle Heidi Augustson fra Raufoss som hadde kurset og du finner mer om henne på hennes blogg som du finner her.
Hun er en kløpper på "vintage stilen" og kurset var nettopp i denne "lag-på-lag shabbu chic" stilen. Vi skulle lage et alldeles nydelig kort med masse spennende "vintage" teknikker....Det hele involrverte kartong, brun papirpose, tag, bølgepapp, blonder, brun stempelsverte, stempeltekster, vakre gamle bilder, boksider med flott skrift og noen søte blomster. Jeg var så ivrig at jeg glemte å ta frem fotoapparatet før vi var godt i gang, så det var ikke mange bilder jeg har å vise frem fra selve arbeidsprosessen. Men over ser dere at vi er i gang.....Vakre, gamle tekstsider får en strøk med Gesso for å gjøre dem litt mer interressante......

Og slik ble forsiden av kortet seendes ut. Flott ikke sant ? Det er minst like fint på innsiden og baksiden, men det glemte jeg helt å ta bilde av..... Skal se om jeg rekker det senere i dag slik at dere får se hele kortet. Jeg synes selv det ble kjempe fint, og vi lærte en masse flotte ting av Heidi. Jeg har alltid synes denne "lag-på-lag" stilen har vært så kul, men har liksom ikke helt fått den til. Men med de gode tipsene fra Hedi på alt fra kaffestenking av tags til utprinting av gamle bilder på akvarellark, blir det nok flere slike kort utover høsten.

Etter kurset måtte vi så klart ut i messehallen å shoppe litt og fikk med meg både bølgepapp, tags og annet snadder, så det er bare å sette i gang. Tror kanskje årets julekort vil bli noe i denne stilen....vi får se hva høsten bringer !
Tusen takk til Heidi for flott gjennomført kurs !

2 kommentarer

Line

05.09.2010 kl.18:15

Så flott kostet ble! Slikt kurs kunne jeg tenkt meg og...

Klem Line

Filharmonica

06.09.2010 kl.14:14

Så flott innlegg du har laget om kurset mitt, tusen takk for alt skryt *blush*

Hyggelig at du koset deg på kurset og at du følte at du hadde utbytte av det!

Til andre interesserte så kjører jeg samme kurset på Raufoss 26.9., og det er fortsatt noen få ledige plasser igjen der. Kan også ta på meg oppdrag om å lage tilsvarende, eller andre typer kurs ellers på Østlandet.

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits