Dette må dere bare se.....

Jeg har vært innom YouTube noen ganger i påsken for å finne litt inspirasjon til litt papirhobby jeg har bedrevet. Og det er nesten utrolig hva man kan finne der inne. Noe er ikke så bra, men andre ting er helt geniale. Jeg bare MÅ vise dere de søte blomstene jeg laget etter å ha sett en video på YouTube med instruksjoner......Er de ikke skjønne ? Synes de lignere på en mellomting mellom Hortenisa og Ranunkler. Slik gjør man;Det man trenger er farget kartong, en scalloped edge punch (min er 2 inches i diameter), en sprayflaske med vann og brads i ønsker farge.Så puncher man ut fem sirkler og legger dem klare for en vannsprut.Så sprayer man dem godt med vann på begge sider.Og krøller hver sirkel godt sammen slik at de ligner små rosiner. Klem godt sammen, men pass på at du ikke revner sirkelen.....Brette så alle sirklene ut og stable dem opp på hverandre.

Punch hull i midten av sirkelen gjennom alle lagene med en hulltang.

Finn frem en brad i ønsket farge og størrelse og sett den fast gjennom hullet.Så bruker man fingrene og former hvert lag for seg ved å ta tak og klemme dem rundt midten. Ikke så lett og forklare, men de skal liksom stå litt opp og være krøllete akkurat som på en ekte blomst. Når man er fornøyd med utseende på blomsten setter man dem bare til tørk. De vil bli helt stive igjen når de tørker og de er klare til å bruke på kort eller scrappesider. Smart ikke sant ??Jeg laget flere når jeg først var i gang med ulik farge på kartongen. Ville sikkert vært fint å ha to ulike farger på kartongen i samme blomst også. Anne hver farge som matcher. Tror jeg må prøve det også. Må bare kjøpe noen flere fargede ark først.Jeg ble skikkelig fornøyd med disse og gleder meg til å bruke dem på fremtidige prosjekt.

Har du en punch eller mønstersaks liggende så er det bare å sette i gang. Dette er super enkelt og skikkelig morsomt, men passe deg du blir lett hektet ;o) ;o) ;o) Lykke til alle sammen !

2 kommentarer

jannicke

05.04.2010 kl.17:46

Så utrolig fine!

I gode og onde dager!

08.04.2010 kl.22:57

Koselig blogg.Liker stilen din..

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits