Kreativ påske......

I mangel av de helt store påskelangturene har jeg i steden hatt et par kreative dager sammen med en god venninne i hennes sommerhus i Sverige. Vi har kost oss innendørs da solen glimret med sitt fravær og sydd og laget noen kort. Her er noen bilder fra det "kreative kaoset".....Skal man være skikkelig kreativ må det se ut slik har jeg erfart.. Alle ting liggende fremme slik at man finner det man skal ha i en fart. Her er det mønsterark, blonder, bånd, lim, "bling", vakre bilder, skjærebrett, die cuts of masse, masse annet snadder. Og hva laget vi ? Jo dette......Vakkert bursdagskort i brunt og rosa. Dette er det min kreative venninne som har laget - er hun ikke flink ? Jeg liker spesielt godt den flotte rosebakgrunnen som jeg fant på en blogg her om dagen. Dere kan også loade ned den samme her. Du følger bare linken over til du finner damens kreative arkiv med downloads. Ligger masse annet snadder der inne også.Et lite nærbilde av alt det søte rosa....mmmmmmm !
Jeg prøvde meg på et aldri så lite konfirmasjonskort med lomme til å legge penger i. Fallt for denne smarte kortideen og bare måtte prøve meg på et. Forsiden ble seende slik ut;Igjen i mine favorittfarge - ROSA ! Som dere sikkert ser er dette et jentekort, og jeg har brukt ark fra den siste TILDA kolleksjonen som kom for litt siden. Jeg er veldig glad i TILDA sin design og synes dette ble veldig søtt. Kanskje for søtt synes noen, men jeg likte det veldig godt. Det er forresten allerede kjøpt av en bekjent som skal gi det til sitt barnebarn. Morsomt når noen liker det man pussler med.Jeg synses det er fint med noen velvalgte ord på forsiden av et kort og her har jeg valgt en tekst jeg fant i en bok som heter "Skriv en hilsen". Det er en bok jeg kjøpte for en billig penge på årets Mammut salg og den inneholder masse flotte ord man kan skrive på kort til ulike anledninger. Den inneholder tekster både til fødsler, dåp, bursdager, konfirmasjoner, giftemål, ny jobb, ny bil pluss mange, mange flere. Kjempe smart bok !

Ellers håper jeg aller får en fortsatt fin og kreativ påskeferie ;o)

2 kommentarer

Britt Eva

04.04.2010 kl.17:15

Hei Sanna. Så utrolig fine kort du har laget. Nå skal jeg kikke litt her inne hos deg.

Ha en fin søndag. Hilsen Britt Eva

Alven

04.04.2010 kl.19:17

Hei :-)

Så fine kort dere har laget :-) synes bordet så ryddig ut jeg :-) hehe :-) Solen har vært fraværende her også...bortsett ifra i dag :-) så hele dagen har vi tilbragt ute :-) Håper dere har fått smake på litt sol i dag også :-)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits