Jeg har vært på scrappekurs.....

Jeg har alltid vær fasinert av scrappearkene til norske 3ndypapir som dere finner mer om her, og i går var jeg så heldig å være på kurs med Gudrun Loennecken som er en av gründerene av "3ndypapir".
Hun ga oss en kveld fyllt av morsomme ideer i vårlige farger og vi hadde en veldig produktiv kurskveld på den lokale hobbybutikken.
Hun designer sin egne scrappeark og hadde med seg ark fra den aller nyeste kolleksjonene på gårsdagens kurs. Kolleksjonene heter "Secret Garden" og du kan lese mer om den på Gudruns blogg som du finner her. Gudrun er en super søt dame med masse sjarm og kunnskap hun mer enn gjerne deler med seg. Og alle vi som var på kurset i går var storfornøyd. Jeg har ikke rukket å ta bilder av det jeg laget ennå, men i mellomtiden får dere se bilder av modellene som Gudrun hadde med seg.Først laget vi en super søt "melkekartong" som kan brukes som gaveeske. Den var veldig enkel å lage og malen med instruks finner du på Gudruns blogg. Vel verdt et forsøk...;o)Så laget vi noen søte små andre esker som var like enkle, men utrolig vakre. Med pynt og litt "stæsj" ble det jo rene smykker av disse eskene. De var ganske små, men passer til en liten presang, eller om man vil gi bort penger på en litt anderledes måte.Vi lagde et par kort også, og det søteste var vel kanskje dette "kjole-kortet" med blondekant neders. Dette var UTROLIG lett å lage og komme til å bli en gjenganger når husets prinsesse skal i bursdager fremover tror jeg.

Lurer du på hvordan Gudrun ser ut så ser hun slik ut;Vil du se hva annet Gudrun driver med så ta en titt på Flickr albumet hennes som du finner her. Masse flotte bilder til inspirasjon og glede.
Tusen, tusen takk for et flott kurs Gudrun ! Jeg kommer garantert på neste kurs når enn det måte være ;o)

Én kommentar

gudrun

20.03.2010 kl.10:49

Å, så koselig og fin blogpost du har lagd her! :)

Takk for kurs, og takk for kjempekoselige ord, det varmer :)

Så glad for at du ble inspirert.

Ha en riktig god helg.

~gudrun~

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits