Stemningsbilder fra årets julekalender - den er på plass.....

Kjapt innlegg før jeg kryper til køys - det er tyve minutter til midnatt og 1.desmber. Tradisjonen tro er prinsessens julepakkekalender på plass....jammen rakk jeg det ikke i år også ! Nå kan juleforberedelsene begynne for alvor.
God første desember til dere alle, og god natt ! 

30nov09 069

Skikkelig "flash photografy" dette her, men jeg får det liksom ikke til på noen annen måte enn med blitz kl. halv tolv natt til første desember.....sorry !

30nov09 077

Jeg er kjempe fornøyd med nummerlappene jeg fikset og printet ut på skriveren. Skal forsøke å redde så mange som mulig av dem når prinsessen pakker opp slik at de kan brukes også neste år.....

30nov09 089

Så nå bare gjenstår det å se om husets prinsesse setter like stor pris på kalenderen i år som de foregående årene. Hun spurte senest i dag om ikke nissen snart kom med kalenderen hennes...... (hun tror faktisk i en alder av syv år at nissen kommer å leverer den natt til første desember...., ganske søtt i grunnen ;o))
God natt og "over and out" !

3 kommentarer

PaaLandet

01.12.2009 kl.10:48

Koselig kalender å så store pakker! Pakkene her i huset er mye mindre. Fine nummer lapper.

Ha en fin dag

Marianne

16.12.2009 kl.00:27

For en utrolig fin blogg! :D

Ble virkelig inspirert.

Og etasjefatet du fant på loppemarked i sommer er virkelig et funn,

slike er så nydelige :)

Harmonica

29.11.2010 kl.15:50

Superfint oppheng til kalenderen!!

Skulle gjerne gjort noe lignende, men har to barn da.... blir en hel vegg med pakker det.. hm, må tenke litt på saken tror jeg. Ennå en dag igjen..

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits