Å jul..(ekort) med din glede.........

Prøver så smått å få de krative genen i gang for å se om ikke årets julekortdesign skal komme dalende, men ennå er jeg bare i "startgropa". Sitter hver eneste kveld nå å studerer ulike nettsider og går gjennom arkivet mitt for å finne inspirasjon, og ting begynner så smått å falle på plass. Hva jeg pønsker på er ennå en hemmelighet, men det blir nok den "nostalgiske" veien også i år ;o)

Fjorårets kreasjoner dukket opp mens jeg lette i mappene mine, og jeg var vel i grunnen veldig fornøyd med fjorårets kort. Her ser dere noen eksempler på tags......

mrk bakgrunn 1  mrk bakgrunn 4

nostalgi 9 juletag nostalgisk 5

Selve julekortene kom i forskjellige design, men alle over samme lest. Jeg er veldig svak for engler, så stort sett alle julekortene hadde en engel på seg, men farger og bakgrunn varierte. Her er noen bilder fra selve produksjonen....

24nov08 103

24nov08 105

19dec08 027

Var i grunnen meget fornøyd med disse "shabby chic" kortene i beige og turkis. Men jeg har satt meg som mål å designe nye kort hvert år, men som sagt har ikke årets kort helt kommet på plass ennå. Hva med dere der ute, lager dere selv eller kjøper dere ferdige kort ?

2 kommentarer

Lisa

28.10.2009 kl.21:38

God kveld til deg :)

Så mye fint du har lagd :)

Er det ting du skal selge på julemarkedet?

Snart får du post:)

Vi snakkes.

VH Lisa

Rosa

06.11.2009 kl.09:35

Hei, takk for mail og adressen, siden ble borte for meg.

Lekre julekort:) Men alt du lager er jo lekkert, noen har bare dette i seg tror jeg, og du kan det! Forsøkte jo å lage for et par år sidne, vet ikke helt hva jeg skal si, det er vel ikke det jeg er flinkest på for å si det sånn. Her blir det antakelig bilder i får, sette sammen av oss alle. Får jeg ikke til, så kommer jeg kanskje tilbake hit og ser hva du har fått til, i fall du tenker selge noen. Eller blir det kjøpekort..Får hjem eldstejenta neste uke en dag for å hjelpe meg, så da blir det litt julehandel på henne antakelig. Greit å ha gode hjelpere:)

God helg til deg:)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits