Jeg har et lite juleprosjekt på gang.....

Jeg vet det er leeeenge til jul ja, men jeg klarer ikke vente så mye lenger. Jeg har derfor sneket meg til å lage ferdig et lite prosjekt som skal bli en del av et større prsojekt..... nemlig julekalender for husets prinsesse.
Jeg har alltid synes stempling har sett så morsomt ut, og på et eller annet mystisk vis har flere morsomme stempler funnet vei hjem til dette hus fra diverse Panduro salg osv. Jeg har liksom hatt utstyret liggende slik at om jeg fikk ånden over meg kunne sette i gang når det måtte passe. Jeg har prøvd noen ganger, men har liksom aldri fått det helt til. Tror nok jeg trenger et lite kurs, for jeg synes ikke jeg får trykkene pene og "skarpe" i kanten om dere forstår hva jeg mener ;o)
Men uansett fant jeg frem følgende utstyr i dag morges og satte i gang med mitt såkalte "prosjekt" - nemlig å lage nummerlapper til kalendergavene til husets prinsesse.

10okt09 007

10okt09 008

Kjekke nummer stempler fra TILDA serien hos Panduro. Kjøpt på årets høstsalg til den nette sum av tyve kroner tror jeg ;o) Slikt liker vi !

10okt09 021

Nydelig rammestempel med engletopp også denne fra TILDA serien hos Panduro. Også den kjøpt for en slikk og ingenting på årets høstsalg.

10okt09 028

Og så klart en stempelpute i brunt. Jeg har ikke så mye greie på stempling som sagt, men har fått med meg at denne her er veldig kjekk for den er vannfast - det vil si at man kan male på, eller tusje på motivet man stempler for å få det i farger. Ikke det at jeg har kommet så langt ennå, men kanskje kjekt å ha etter hvert...... Vi får se hvordan det går med stemplingen først ;o)

10okt09 024

Så er det bare å sette i gang da - først en rekke med rammer stemplet på rad og rekke.

10okt09 029

Så fylle inn med nummer fra 1 frem til 24 så klart.......

10okt09 031

10okt09 006

Så klippe ut og så ferdig til neste del av prosjekt "julekalender".....
Fortsettelse følger ! Følg gjerne med ;o)

2 kommentarer

Rosa

12.10.2009 kl.12:07

Dette ble fint! Godt å være ute i god tid, det tar tid alt. Liker også stempler, og bruker litt på pakker og sånt innimellom. De nye stemplene er greiere, den gamle sorten som også panduro kanskje selger ut nå, strever jeg med, det er fort å få "kanter" rundt som ikke skal være, strever litt med det. Blir nok fin kalender for lille prinsessa dette:)

Har beg. så smått å tenke jul selv, tror det blir litt fotogaver i år. Tida fyker, så godt å starte nå :)

TRE

12.10.2009 kl.15:11

hello,it's my first comming~

your life is so wonderfull!just like these nice photos!:)

good luck☆

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits