Og jeg maler og jeg maler og det blir så fint og flott (!)........

Som overskriften avslører er jeg malermester om dagen - det vil si jeg maler noen "loppefunn" hvite for å endelig kunne ta de i bruk. Her kommer noen før og etter bilder. Det er ingenting revolusjonerende over dette, men jeg synes tingene ble mye finere i hvitt.
Kjøkkenhylle med knagger kjøpt for en tier på loppis i fjor høst.........

02aug09 001

Og se hvor fin den ble der den henger i gangen min og lyser opp bokstavelig talt.

09aug09 012

Ikke verdens beste bilde, men dere får en ide. Her er et bilde av hyllen uten bruk av blitz.

09aug09 023

Aaaarg jeg hater når bildene blir sånn " gule" når man ikke bruker blitz. Noen som har en god ide om hvordan man kan unngå dette....??

Neste ting som har fått en "makeover" er en tallerkenhylle jeg også har funnet på et loppemarked. Glemte i farten å ta "før" bilde, så her får dere bare se det ferdige produktet som allerde er hengt opp på prinsessens soverom.

09aug09 030

Veldig kjekt å samle alle "arbeidsheftene" i synes prinsessen. Som dere ser varierer det i alt fra Disney prinsesser til Hight School Musical og Hello Kitty.

Ellers har jeg en også malt en pianokrakk som jeg kom over for en tid tilbake. Tror jeg kjøpte den for den nette sum av tyve kroner, så prisen er det ikke noe å si på. Den er meget solid og stødig og skal bli krakk i gangen til å sitte på når man tar på seg skoene. Men det største problemet er hvilket stoff jeg skal ha på setet...!?!? Her ser dere en liten prøve med lin i beige og hvitt rutemønster. Kanskje det blir den, men jeg vet ikke helt ennå......

09aug09 034

Ellers har jeg en liten feriuke førskommende uke, hvilket blir den siste for meg for i sommer. Har ingen store planer, men skal et par dager til Sveriges vestkyst sammen med en god venninne. Hun har et hus i nærheten av Uddevalla som vi skal kose oss i. Gleder meg masse. Reiser nedover i morgen og det blir nok litt "harryhandling" før vi er hjemme igjen om noen dager.

Vil til sist få vise dere et lite decougepage bilde jeg laget her en kveld. Så klart i rosa med engler og vakker tekst. Dette var en liten prøve, men jeg har noen andre ideer jeg skal prøve ut så det blir nok flere slike bilder.

09aug09 002

09aug09 004

Synes muligens det ble litt for "knallt" i fargene så jeg tror jeg skal "white-washe" det med litt tynn, hvit maling som jeg legger på med en svamp eller pensel. Vil gjerne at det skal få et litt "hvitt", gjennomsiktig uttrykk. Om det hjelper får vi se ;o)

3 kommentarer

Lena

09.08.2009 kl.23:48

I går kom de flotte tags`ene i posten og de var bare helt nyyydelige! Nok en gang TUSEN TAKK!!Klem Lena

Vivian

13.08.2009 kl.23:55

Ville bare si tusen takk for de flotte tagsene jeg fikk i posten, de er jo helt skjønne, og for en flott konvolutt de lå i. Tusen tusen takk, ha en fin helg!

kreoline

21.08.2009 kl.11:49

Hei Sanna, takk for hyggelig kommentar for en stund siden. Jeg er litt treig, men så har det vært ferie og nå er den over, hverdagen er begynt med jobb og alt som følger med. Hyllen ble nydelig, også pynten. Det er like overraskende hver gang hva litt maling kan gjøre. Håper du ellers har det bra, ser du har vært litt rundtomkring på ferie og kost deg. Nå er det helg, det skal bli deilig å få sove litt, ellers blir det kanskje en båttur. Kos deg i helgen, klem fra Mona.

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits