Litt hobbysyssler i regnværet - romantiske tags.......

Med grått og vått vær utenfor vinduene fikk jeg "ånden" over meg og satt i gang med litt kortlaging i kveld. Ikke kan man sitte ute på terrassen, så noe må man jo finne på. Jeg er en ivrig kortmaker, men jeg "jukser" litt og designer kortene mine på PC`en. Jeg er en stor fan av pasteller og engler, og her er resultatet av kveldens lille kreative stund foran datamaskinen.

engletags juli 2009 002

Det ble romantiske tags i rosa, blått, grønt og gult - alle med ulike tekster. Synes de ble skikkelig søte jeg ! Men jeg har kanskje ikke rett til å si noe...hi, hi ! Her er i alle fall en del ark med ferdig printede tags som skal klippes fra hverandre.

engletags juli 2009 024

Ikke verdens beste bilde, sliter med å ta bilde innedørs i kveldsmørket. Men dere får en ide om hvordan de blir.

engletags juli 2009 009

Tags ferdig utklipte klare for hulling og en liten annen "greie" jeg skal gjøre med dem før de er ferdige. De helt ferdige tagsene får dere se bilder av i morgen. Må vente på litt bedre lys før jeg tar bilder . . . .  ;o)

4 kommentarer

Hanna

26.07.2009 kl.22:46

Takk for hyggelig hilsen Sanna...Nydelige tags du har laget. Du er jammen kreativ og dyktig. Ha fortsatt en deilig kveld...klem fra Hanna

Nina Løkke Bøckmann

26.07.2009 kl.23:20

Hei Sanna! Jeg er ny blogger (har startet med salg av egendesignede puter) og falt fullstendig for bloggen din! Elsker tips om alt mulig, og gjett hvem som skal kjøpe urtekrydderet neste gang jeg er i Sverige?! Ta gjerne en kikk på bloggen min også. Har tenkt til å legge ut både flere bilder og tips etterhvert, da... God natt!

Vigdis

28.07.2009 kl.00:48

Kjempesøte tags!

Lisa

30.08.2009 kl.22:25

Hei Nina:Så koselig at du har lagt deg inn som følger på bloggen min. Det skal jeg også gjøre med din fine blogg. Du er kjempe flink :)Kjempe fine bilder og herlige tepper. Har du sydd de selv? du er jo så flink til å sy.Nå er det bare til å gjøre seg klar for høsten.Nå må vi tenne lys og gjøre det koselig inne. Heldigvis har de nye varene allerede begynt å komme:)Vi prekæs.cos Lisa

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits