Hvordan en påfugl ser ut bakfra.........

Som jeg lovet i forrige innlegg skal du i dette innlegget få avslørt hvordan en påfugl ser ut bakfra. Du vet de utrolig vakre fuglene med de nydelige fargene og fjærene....

danmark 2009 047

Staselige fugler med den utroligste blå fargen på selve kroppen. For de som ikke er klar over det så er det hannen som er den vakreste av påfuglene. Hunnene er noe mer grå og "kjedelige" kan man si...... tok faktisk ikke noe bilder av "damene" - det var liksom "gutta" som var verdt å forevige !

danmark 2009 048

Og det er jo halen til disse fuglene som er det man virkelig aldri kan få nok av. De flotteste haler med all verdens nyanser av grønt, turkis og blått ! Og når det hele "slåes opp" blir det jo ikke mindre spektakulært..., se bare her !

danmark 2009 044

danmark 2009 045

danmark 2009 052

Er den ikke vakker ? Det formelig "glitrer" i de flotte fargene... Se på den flotte koboltblå fargen og den vakre grønne på halen.  Jeg får liksom ikke nok av disse bildene.....
Men så var det dette med baksiden da - er den like vakker bak som foran ...?? Hva tror du ? Her kommer svaret....

danmark 2009 050

Vel, viften er jo på plass, men det hele er liksom litt mer "fargeløst" og grått om dere forstår hva jeg mener. Bevares påfuglen er vakker i begge ender den, men jeg foretrekker nok fremsiden..., hva med deg ??


Én kommentar

Rosa

12.07.2009 kl.23:14

Nydelige disse:)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits