Praha i vintermørket........

Jeg må bare unnskylde for liten aktivitet på bloggen om dagen, men det nye året kom litt fortere enn beregnet og jeg har hatt mer enn nok annet å gjøre så bloggen har blitt nedprioritert. Jeg lover å komme sterkere tilbake om litt, men først stikker jeg avgårde på en liten weekendtur til Praha med noen av damene på jobben. Vi skal være borte fra torsdag til søndag og jeg gleder meg.

prahabroenjpg648594g

Jeg har aldri vært i Praha før, men jeg har hørt mye flott om byen så dette blir spennende. Jeg kommer nok til å sjekke ut den lokale shoppingen og håper å finne noen fine interiørforretninger, hvis det finnes der borte da. Ellers blir det vel litt sightseeing og promenader rundt i byen. Lørdag skal vi mest sannsynlig se "Svanesjøen", balletten på Operahuset - og det gleder jeg meg VELDIG til ! Kommer tilbake med en utførlig "reisereportasje" etter hjemkomsten ;o)

3 kommentarer

Anine Kristin

08.01.2009 kl.09:52

Åh, det blir nok gøy ! :D Kos deg

Meg,

08.01.2009 kl.09:58

Der har jeg hvert! Utrolig pent, reiser nok tilbake dit i sommer ;)Har til og med stått på den brua som du har bilde av der;)

Thea

13.01.2009 kl.10:32

Praha er fantastiskt... har vært der flere ganger og skal tilbake.. Krystall er jo det store der nede... det er sååå my elkkert i alle varianter og stilarter... gjelder bare å holde seg unna de med torget...

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits