De vakreste julestrømpene......

Surfet litt rundt på nettet i dag etter vakre julestrømper og kom over disse vakre sakene på siden til Martha Stewart. De hvite er laget av lommetørkler, og de under er laget av filt med gjennombrutt mønster.

la1298stockingsxl

Var de ikke bare helt herlige ? De hvite fikk jeg veldig lyst til å prøve meg på - det virket faktisk veldig lett. Det var til og med eget mønster å laste ned på nettsiden til Martha.....
a990331201stockingsxl

Ellers er jeg opptatt med kortproduksjon om dagen og timene bare flyr. Kommer snart til å legge ut både julekort og juletags for salg i min lille butikk - så følg med ;o)

7 kommentarer

Monica

06.11.2008 kl.10:42

Helt nydelige, de hvite julestrømpene. Martha Stewart har virkelig mye fint. Prøver å få med meg noen av programmene hennes på FEM. Best hvis ungene og gubben er ute av huset, for dette er et program for mor i huset.

Torilpia

06.11.2008 kl.16:46

Hei - så mye fint du viser i bloggen din. Er enig i at Martha Stewart er kjempekreativ - i alle fall er hun dyktig til å finne mennesker som kan mye forskjellig og er kreative :o)Bare så sjelden jeg får sett programmene hennes.Ha en flott torsdag

:o)PS! Noen tips ifht dekoupage?? Skal prøve meg på noen prosjekter - men har aldri gjort det før ..

Ingunn G.F.

08.11.2008 kl.23:19

Kjempeflotte!! Vil ha! Gubben i huset har forresten kjøpt den største strømpa jeg noensinne har sett, minst en meter lang... 8-/ Store forhåpninger tro?? Ha en fortsatt flott helg og gratulerer med flotte prøveresultater!

Sol

11.11.2008 kl.11:31

Heia. Disse julestrømpene er lekre. Jeg har sydd noen selv nå i høst, og det er kjempemoro.Håper at det står bra til med deg.det ligger en liten utfordring til deg

på bloggen min....

Rosa

12.11.2008 kl.22:53

Så lekkert! Tror kansje jeg skal titte innom Martha Stewart, har ikke vert på den siden før. Hender jeg gløtter på tv-showet hennes da.Har begynt med litt julekortproduksjon, men samme hvor fine "råvarer" jeg har, så er jeg ikke så flink på det der..Skal titte innom butikken din og titte når du legger inn lekkert til jul:)

Koselig

16.11.2008 kl.16:15

Ja det var fine strømper! Martha Stewart har jo masse lækkert da, ser du programmet hennes hver dag klokka 17? Jeg prøver å få sett, det er jo så artig da. Jeg har julestrømper også, vi henger de opp på peisen om kvelden lille julaften og jammen har ikke nissen vært der om morran når vi står opp, tji-hi så moro ;)

tone beate østervold

19.11.2011 kl.19:55

Akkurat slike strømper jeg har lett etter. Har noen gamle arvete damaskduker som jeg har lyst å sy julestrømper av. Kan noen hjelpe meg med et mønster? Har alle ideene i "hodet" til utformingen men mangler som sagt mønster..gjerne i forskjellige str.

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits