Puh !

Får si som Donald "Puh, her er det varmt !"..... Det er kanskje ikke lov å klage, men jeg synes det har vært VELDIG varm på Østlandet de siste dagene. Jeg er ikke den som liker meg aller best på stranden, så det har stort sett vært å krype inn i skyggen for å overleve. Bedre blir det i alle fall ikke når dagene ikke byr på et eneste vindpust til avkjøling. Men i dag var det faktisk litt mer levelig her jeg bor, så kanskje gradene daler noe.....
Har knapt orket noen ting, i alle fall ikke blogge........

cempiflowers

Fant disse vakre maleriene på en amerikansk nettside her om dagen, og synes de var så flotte at jeg gjerne vil dele dem med dere.


artkmtcup

Ha en fortsatt fin dag alle sammen - jeg kommer sterkere tilbake når gradene har krøpet litt nedover på gradestokken. Kanskje kommer kreatviviteten tilbake da...... ;o)

3 kommentarer

Blomst

09.06.2008 kl.16:27

Jeg er helt enig med deg, Sanna! Det er virkelig for varmt noen dager. Jeg likte veldig godt de bildene du hadde der! ;D

Elisabeth

13.06.2008 kl.23:38

Nydelige bilder snuppa!Ha ei riktig god helg i sør. Jeg skal hoppe rundt på et stort flyshow i Bodø hele helga. :-)Klem

Rosa

14.06.2008 kl.22:17

Flotte bilder:)Ja, en blir trøtt i varmen, sant det. Nå har det kommet litt regn her da, og blitt litt kjøligere. God helg til deg og dine:)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits