Nærbilder fra en salat !

Laget meg en god salat til middag i går for å "prøvekjøre" den flotte "polkadotskåla" mi. Og etter at mor i huset begynte å blogge er det ikke et eneste potensielt bloggmotiv som unslipper kameralinsen ;o) Så det var frem med kamera og få tatt noen nærbilder av herligheten før den ble spist opp.

108977-765

Først et lite bilde sånn "fra oven" slik at dere ser jeg har tatt i bruk den kule skåla mi (selvom det er kanskje ikke lett å se at det er en rød bolle med prikker salaten ligger i da....). Salaten bestod av litt grønn salat, mais, agurk, cherry tomater, ternet jarlsbergost, rødløk og spekeskinke. Den smakte fortreffekig !

108977-766

Nam, nam mye "snadder" oppe i bollen her ja ! Jeg fikk til og med litt til overs som jeg hadde med som lunsj på jobbe i dag - og den smakte faktisk like godt i dag.

108977-767

Og slik ser et lite maiskorn og en cherrytomat ut gjennom macro linsen på mitt kamera. Artig bilde i grunnen synes jeg. Når det gjelder dressing så "tar man hva man haver", og i går hadde jeg tilfeldigvis en ny flaske med min absolutte favoritt nemlig denne:

108977-769
Newmans Own Ranch Dressing. Denne har jeg inntil nylig mått helt til Sverige for å få tak i, men her for ikke så lenge siden fant jeg den også her i Norge hos butikkjeden Meny. Gjett om jeg ble galad ! Jeg bodde et år i USA for evigheter siden og det var der jeg stiftet bekjentskap med denne dressingen for første gang - og jeg var fortapt. Den smaker friskt av hvitløk og urter og den MÅ bare prøves ;o) Jeg bruker den til alt mulig, til og med som dressing i bakte poteter - nam, nam. Må advare bare at det kan nok hende du får en anelse "hvitløksånde" etter inntak av denne dressingen, men det er det jammen meg verdt !!!

En annen dressingfavoritt er denne fra Knorr - super enkel og så god. Løp pg kjøp !

108977-769
BON APETITT !

PS Til de som venter på "etter" bilder fra den nymalte verandaen min så må jeg be dere smøre dere med litt mer tålmodighet. Jeg er "nesten" klar med strøk nummer to, men har vært borte både i går og i dag etter jobben så jeg har ikke blitt helt ferdig. Men det kommer seg, det kommer seg og det blir så fint - bare vent å se ! Bilder kommer så fort jeg er klar - må jo "style" litt også. Har et lite "loppefunn" jeg tenkte å ha på veggen der ute, men det må vaskes og "shines" først så bilder av denne "skatten" kommer også snart så følg bare med !

3 kommentarer

Aina

06.06.2007 kl.15:44

Så deilig den salaten så ut! MUMS...

Du er glad i å lage mat som jeg ser, da er vi to :)

Og salater er jeg veeeeldig glad i. Var innom Hulda i dag og ho hade fått noen salathoder av naboen. Fortalte henne at jeg også spiser salat nesten hver dag og spurte henne samtidig om ho ikke visste om ei god bok med bare salater i, vet du?

Ha en fortsatt fin sommerdag! ( skal bli moro å se verandaen din ferdig)

Posidriv

06.06.2007 kl.21:08

Å, så godt det ser ut! Eg skal jammen kopiere den der til middag i morgon! :)

elin1976

06.06.2007 kl.22:19

Dette så skikkelig godt ut. Jeg ble faktisk ganske sulten. Tror jeg må prøve meg på en slik en. Jeg var inneom Ellie og hun viste en laksepai som så aldeles fantastisk ut. Kansje en kombinasjon av salat og pai kunne vært en god ide. Ha en fin kveld:O)

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits