Forandring fryder ;o)

Lørdag og lopppemarkedsdag ! Jippi ! Startet dagen med å besøke hele tre ulike loppermarkeder og "fangst" ble det også denne gang. Flere av tingene kommer for salg i min lille butikk om ikke så lenge, men her er en en snik titt.

108977-759

Mugge, duker, sølvbrett, bolle, sukkerskål - jeg nevner i fleng - FØLG MED !

På ettermiddagen i dag kom det flott sommervær til Vestfold og jeg fikk litt "ånden" over meg og fikk lyst til å male. Vi bor i blokk og vi har en fantastisk flott og stor veranda som vi benytter flittig om sommeren, men fargen på veggene der ute har jeg hatet mer og mer opp gjennom årene vi har bodd her. Så i dag sa jeg at nok er nok - den "mosegrønne" veggen skal til pers - det skulle bli hvitt ! Jeg og datteren reiste til nærmeste Maxbo og kjøpte inn tre liter maling i fargen "lys antikk" og skyndte oss hjem for å endre fargen på veggene. Og her er noen "stemningsbilder" fra arbeidet:

108977-755

Mosegrønne vegger er snart historie - gudsjelov ! Var sikkert en flott farge i sin tid, men nå vil jeg ha det hvitt.

108977-757

Det går fremover - det går fremover !

108977-756

Alltid kjekt med et ekstra par med hender. Datteren måtte så klart få hjelpe til og hennes jobb var som dere ser å male mellom panelet så mamma kunne bruke den største børsten på elve bordene ;o) Hun gikk inn for jobben med stor entusiasme og iver og som dere ser ble det varmt så hun slengte like godt både skjorta og buksa. I grunnen ganske greit for da slapp vi å søle maling på klæra i alle fall. Dere ser kanskje malingsflekken på kneet hennes - det ble mange av dem kan jeg si ;o)

108977-758

Slik ja - nå blir alt så meget bedre. Lyst og HVITT ! Vi ble ikke feridige med hele veggen, men planen er at vi skal gjøre ferdig første strøk på søndag. Blir nok ikke før sene ettermiddagen, for vi jentene er bedt med min søster på båttur og det kan vi jo ikke si nei til. Vakkert vært og norsk skjærgård - hva er vakrere. Bilder følger. Håper været holder seg fint til i morgen - vi krysser fingrene ! Ønsker alle en god natt så "blogges" vi igjen i morgen. Håper alle får en flottt søndag med masse kos og fint vært ;o)

10 kommentarer

Sol

03.06.2007 kl.00:30

Hei på deg. Så flinke dere har vært jenter, det blir jo kjempefint og lyst. Jeg vlle bare si at i går kom pakken fra deg, og alt var helt og fint ;}Nydelig kopp og skål, og asjettene likeså. Så fint pakket inn også.Og tusen hjertelige takk for det lille sølvbrettet og de to små kakeformene.Vet du, sånne har jeg hatt lyst på veeelding lenge,så jeg var så overrasket da jeg pakket opp gaven. Kjempesnill er du. det kommer bilder i bloggen min etter hvert,men jeg er syk for tida og tilbringer det meste av tiden i senga, og er ikke i form tl fotografering. Hjertelig,hjertelig takk skal du ha. Stor klem.

Ida

04.06.2007 kl.07:49

Forandring fryder.

Og med en god medhjelper, så går det nok unna. (:

Det blir fint med lyse vegger.

Ønsker deg en flott dag! (:

lillemy30

04.06.2007 kl.21:17

dette blir bra vet du!!! godt med litt forandring ! lykke til med resten av malingen! ha en fin uke!

Karna

04.06.2007 kl.22:35

Myyyye finere hvit ja!!!

Så mye fint du fant på loppis også, mitt blikk var nede til høyre på bildet med en gang vet du...tjhiii...

elin1976

04.06.2007 kl.23:54

Her var det masse fint. Pritte greier - det liker vi. Så søt prinsessa er som hjelper mammaen med å male. Ha en fin kveld. Klem fra Elin:O)

Mita`s hjørne

05.06.2007 kl.07:25

Så flott det blir hos dere, hvitt er jo bare nydelig da...

Flotte ting du har fått tak i også, og den muggen med blomster på var jo bare så nydelig da...

Ha en flott sommerdag...

05.06.2007 kl.12:14

Hei du min hemmelige venn. Din pakke er forsinket, men den kommer snart.

Aina

05.06.2007 kl.12:15

Ja du har helt rett, hva er vel vakrere enn Norsk skjærgård med hvite hus!! Det blir flott og jeg må si at den grønne fargen var vel litt i det tristeste laget :) Flotte loppefunn!

Nyt sommerdagen, klem ;)

Annette

05.06.2007 kl.16:58

For en forskjell, nå ble det fint og lyst ja! Så kjekt med en liten hjelper som er såpass ivrig da! Hihi!

Malinken

05.06.2007 kl.18:02

Så flinke dere jentene har vært! Tidlig krøkes, noen flekker hist og her kan vel ikke hjelpes, hihi.

Det ble stor forskjell, lyst og fint i hvitt!

Ha en fin sommerkveld!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits