En liten oppdatering fra den syke - A little update from the sick and tired

Halsen er noe bedre og i dag har jeg orket å spise litt for første gang på mange dager. Var på ny kontroll hos legen min i går for jeg synes ikke pencelinen jeg fikk før helgen hadde virket noe særlig, så han valgte å bytte til en annen type. Og se da ble ALT så meget bedre !

My throat is feeling a little bit better today and I have for the first time in days tried to eat some. So far so good. I had another appointment with my doctor yesterday which lead to changing of penecillin type. Result: I feel a whole lot better today ! The soarness is gone and I can eat and drink without too much pain.

     

Jeg har brukt en liten time foran PC i dag og har fått lagt inn noen nye ting i butikken min. Det er MYE mer på gang som flotte karafler, meget vakre isbøtter, Figgjo fat, yndige blomstertallerker, pressglassstaker, stettbolle, hånbroderte tøyservietter osv. SÅ FØLG MED ;o) Ønsker alle en fortsatt fin kveld.

I have used about an hour today updating the inventory in my shop. There are MUCH MORE news to come SO KEEP WATCHING ;o) Wishing you all a wonderful evening.
 

6 kommentarer

elin1976

24.04.2007 kl.19:46

Ja, av og til er det slik. I påsken da jeg hadde penciliin for bihulene, trodde jeg at jeg skulle bli bedre dagen etter( har alltid pleid å bli det) men jeg var syk hele påsken. De to siste dagene av påsken var jeg litt bedre. Dvs. Det begynte å plage meg at det samlet seg opp med skittne klær ol. Mitt første tegn på at jeg begynner å bli frisk.

Nå skal jeg inn å kikke i butikken din. Du må ha en fin kveld. Masse klemmer fra Elin:O)

Mona

24.04.2007 kl.21:42

Så kjedelig at du er syk !! Har også opplevd at penciliinen ikke virket i det hele tatt.....håper det går bedre etterhvert :) Det må nok bare ta den tiden det tar,du får stelle godt med deg selv,vet du !! Og så utrolig gode de muffinsene så ut....synd du ikke orket noen.... Må nok ta meg en tur i butikken din imorgen,mye fint,ser jeg !!

Karna

25.04.2007 kl.09:08

Får håpe det går bedre med denne medesinen da...så kjedelig at du ikke ble bedre i helgen som de lovet...

flotte ting du har lagt ut i butikken din...

sunshinegirl:)

25.04.2007 kl.12:10

Noen ting tar bare lengre tid å bli kvitt.

Ta vare på deg selv! God bedring.

Så utrolig masse flotte ting i butikken din;)

Aina

25.04.2007 kl.19:24

Fortsatt god bedring !

Annette

26.04.2007 kl.20:39

Ønsker deg god bedring, Sanna!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits