Hemmelig gave venn - runde to !

108977-196

Jiippi - fikk med meg i dag at runde to av "Hemmelig Gavevenn" straks er i gang og Anniche ga oss et tips om å svare på spørsmålene under for å hjelpe "vår" venn til å finne en passende gave. Så her er mine "hint" til min hemmelige venn:
 • Hva er førjulstid for deg? - Gjøre "hemmelige" innkjøp, bake litt, skrive julekort, se på julekalenderen på NRK. I år gleder jeg meg stort for i år har de laget ny med Linus i Svingen. En av mine absolutte favorittbarnetever på mange år. Tror faktisk mor gleder seg mer enn fireåringen her i huset til det hele starter 01.desember !!! Tror det blir utrolig bra. Kjøpte selve kalenderen i dag, jeg var så glad når jeg så den i butikken at jeg bare måtte.
 • Hvilke farger liker du å ha i huset? - Til jul er det rødt, hvitt, sølv og gull. Kanskje en anelse rosa også...
 • Hva er din favoritt drikke i julen? -Gløgg så klart og julete.
 • Hva liker du å gjøre av hobbyting i førjulstiden? - lage julekort, og så klart en flott grans til å ha på døren. Ellers så prøver jeg å få det meste gjort før desember kommer for den måneden er stressende nok som den er.
 • Baker eller bakeri? - Må vel si bake selv, men her i huset er det nesten ingen som spiser julekaker, så det blir kun en eller max to sorter. Den ene må være krumkaker. Og i år skal jeg og datteren bake pepperkaker, for det synes jeg er så koselig.
 • Moderne eller nostalgisk juletrepynt? - helt klart nostalgisk. På treet mitt henger faktisk enda kuler og pynt fra da jeg var lien. Jeg har arvet det fra min mor og far som ikke har juletre lenger. Og det er litt fra "hvert prestegjeld" om man kan si det sånn. Noe selvlaget, og noen som er kjøpt. Burde kanskje "samkjørt" og sortert det litt, men jeg har helt klart noen favoritter.
 • Hvilke julelukter må huset ha? - Pepperkaker, juleribbe og surkål. Klementiner, juletre og grønnsåpe !
 • Hva gir deg den ultimate julestemning? - Flott pyntet juletre, Disneys tegnefilmer på TV, snø og MASSE tente lys og duften av ribbe som steker i ovnen.

 • Hva er din favoritt julemusikk? - Har ingen favoritt, men skulle jeg velge ville det nok blitt noe litt eldre, som f.eks "White Christmas" og "Chessnuts roasting on an open fire". Eller noe med Nat King Cole....
 • 3 kommentarer

  elin1976

  10.11.2006 kl.05:24

  Hei på deg. Jeg gleder meg også kjempemye. Var ikke med forige runde, så dette skal bli spennende. Detter rett i julemodus når jeg leser svarene dine. Ha en fin dag;o)

  Karna

  10.11.2006 kl.07:19

  Kommer i rene julesteminingen når jeg leser svarene dine, og tror jeg må tyvlåne bildet du har brkt på innlegget, nydelig bilde! Ha en fin helg!

  Anniche

  10.11.2006 kl.20:25

  Skikkelig julestemning av å lese svarene rundt om i bloggene!Dette var koselig:O)God helg!!!

  Skriv en ny kommentar

  Ingveig

  Ingveig

  47, Horten

  Kategorier

  Arkiv

  hits